STRIPTIZ JELENE KARLEUŠE: Svašta bih ti radila, ali tu su mi deca!

STRIPTIZ JELENE KARLEUŠE: Svašta bih ti radila, ali tu su mi deca!

Naša poznata pjevačica Jelena Karleuša je preksinoć imala nastup u  jednoj od najpopularnijih  diskoteka u Igalu i napravila pravi presedan. 

Diva je ovaj put na svoj nastup dovela malene ćerke Atinu i

Niku, koje su je prvi put gledale uživo. Budući da njihova mama svašta nešto radi na sceni, iščekivali smo striptiz tačku koju uvek izvodi s muškarcem iz publike, ali do toga ovaj put ipak nije došlo!

Atina i Nika Tošić stajale su pored bine s Jeleninim menadžerom Zoranom Birtaševićem i drugaricom Jovanom. U diskoteku su došle u 23 sata i gledale mamu nekih 45 minuta.Možda su devojčice  već gledale mamine snimke s koncerata na internetu, ali uživo je doživljaj potpuno drugačiji! Devojčice su bile fascinirane atmosferom ali i Jeleninim plesom.

Sva publika je bila u transu, a muškarci kao na iglama. Čekali su trenutak kad će Karleuša pozvati nekog od njih na binu. Diva na svojim koncertima izvodi erotske i seksi performanse sa fanovima iz publike, ali ovog puta se suzdržala zbog dece. Kad su krenuli prvi taktovi pesme "Ide maca oko tebe", pozvala je jednog dečka iz publike, ali nije ga skinula do gole kože.


"Pošto su mi tu deca, nisam mogla da ti pokažem šta znam i umem " - kazala mu je Jelena Karleuša na kraju pesme.

KURIR

TEST RANDOM: 716