STAVIO JOJ RUKU PREKO USTA I PRETIO: Evo sa kojim političarem je Jelena imala incident!!

STAVIO JOJ RUKU PREKO USTA I PRETIO: Evo sa kojim političarem je Jelena imala incident!!

Svima dobro poznati bivši političar Vuk Đuričić, ujedno i učesnik rijalitija "Maldivi", je napao i pretio ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović iz Borče usred emisije na televiziji Hepi mesec dana pre njenog ubistva.

Vuk je tada

stavio Jeleni ruku preko usta, pa je u studiju nastao pravi haos.

Onda su emitovane reklame i tada je, posle svađe, Vuk rekao Jeleni "da ne zna ko je on".

Ovaj incident desio se u emisiji "Upoznajte parove", u kojoj su pored Jelene učestvovali i učesnici tog rijalitija.


"Vuk je usred razgovora stravio pevačici ruku preko usta. Ostali učesnici emisije su se pobunili, a njih dvoje su se posvađali. Iza kamera, Vuk je u jednom trenutku rekao Jeleni, "Nemaš ti pojma ko sam ja" kazao je izvor Kurira.

U jednom trenutku emisije, Đuričić se pohvalio kako je za svoje godine prošao više nego bilo ko od učesnika rijalitija, rekao je da se nikad nije hvalio na šta mu je pevačica rekla "Eto, sad si rekao", što je na kraju kulminiralo da joj političar rukom zatvorio usta. 

On je nakon toga potvrdio da je to zaista i učionio, ali da nije bila svađa uopšte. On još govori da joj je stavio ruku iz šale, jer ga je prozivala.

"Sve je to šoubiznis, a ja volim mnogo da pričam jer sam prilično opušten"  kazao  je Đuričić dodajući da joj se odmah izvinio i da su se posle toga smejali.

"Kasnije sam čuo šta se desilo saznao šta joj se desilo, mnogo mi je žao zbog toga. Neko joj je laka zemlja " kazao je Đuričić.

SRBIJADANAS.

TEST RANDOM: 676