SPREMNA JE NA SVE ZBOG POMIRENJA: Ana Sević želi da se vrati Darku Laziću, a evo na koji način...

SPREMNA JE NA SVE ZBOG POMIRENJA: Ana Sević želi da se vrati Darku Laziću, a evo na koji način...

Još uvek zakonita supruga poznatog folkera pokušava da na sve način vrati supruga i s njim sklopi primirje, a tokom vikenda mu je uputila i javni kompliment...I dok su 17. januara oboje podneli zvanično saopštenje u kojem su naveli da se razvode, do kraja braka možda neće

doći.

Naime, Ana je, kako objašnjava izvor, inicirala povlačenje papira koje su predali na sudu... Ona, navodno, njihovoj ljubavi želi da da šansu.

"Oni jesu podneli papire za razvod i odlučili da stave tačku na sve, ali Ana je potom incirala da pokušaju da se pomire i da prebrode krizu. Darko joj je u početku odbijao poruke i pozive, a ona je davala sve od sebe da ga čak i putem zajedničkih prijatelja izmoli da on pristane na ovakvu njenu odluku...

Zasad Darko normalno provodi vreme sa njegovom mezimicom, ali stalan povratak kući će sačekati ako do njega uopšte dođe. Ipak, Ana je srećna zbog toga što je nakratko smirila tenziju koja vlada među njima", govori ovaj  izvor.

A tokom vikenda Darko imao je nastup u Stokholmu, a vreme pre izlaska na scenu je iskoristio j kako bi se putem lajv uključenja na Instagramu obratio svojim fanovima. Priključila se i njegova još uvek zakonita supruga Ana Sević i ostavila komentar.

„Laziću, podmladio si se“, kratko je navela Ana uz emotikone smajlija i srca, što dodatno pokreće pitanja o njihovom sadašnjem odnosu.... Ana je, uz to, lajkovala i poslednju objavu na Instagramu kojim je najavio nastup... Kako bismo proverili ove tvrdnje pozvali smo pevački par, ali niko od njih nije želeo da odgovori na pozive i poruke.A kako izvor navodi, pitanje je da li će zaista doći do pomirenja:

"Posle nekoliko telefonskih razgovora odlučili su da se nađu, porazgovaraju o svemu, žele da određene stvari dovedu na svoje mesto, ali neizvesno je sve dalje", kazao je izvor.

Njih dvoje su nedavno objavili i zvanično saopštenje u kojem su objasnili da im je sreća deteta najbitnija.

"Jeste istina da planiramo da pokrenemo postupak za sporazumni razvod braka i da smo napravili korake u tom smeru... Istinu o našem odnosu znamo samo nas dvoje i niko sem nas i u ime nas o tome ne može govoriti. Kao roditelji jedne predivne devojčice učinićemo sve za nju i njeno srećno odrastanje".

 

Kurir.rs/Blic,

TEST RANDOM: 792