Slučaj koji je sve šokirao: Došao je da KUPI LJUBAV , a ostao BEZ MOBITELA I 120 KM !!!

Slučaj koji je sve šokirao: Došao je da KUPI LJUBAV , a ostao  BEZ MOBITELA I 120 KM !!!

Za sada nepoznati muškarac iz Lukavca je napadnut a potom i i opljačkan u subotu oko 18 sati u blizini petlje na Šićkom Brodu na zapadnom ulazu u Tuzlu.Ovaj incident dogodio se na mjestu gdje ordiniraju tuzlanske "prodavačice ljubavi", a u napadu nepoznatih osoba,

muškarac iz Lukavca ostao je bez mobitela i 120 KM.

Kako za sada nezvanično saznajemo, Lukavčanin je s prostitutkom pokušao dogovoriti "posao", ali su ga s leđa napala dvojica nepoznatih muškaraca, koja su mu otela mobitel i novac te se zaputili u nepoznatom smjeru.

Ovo razbojništvo prijavljeno je službenicima MUP-a TK, koji trebaju utvrditi da li je prostitutka bila u dogovoru sa napadačima ili su oni dobro isplanirali napad u trenutku kada je do nje došla još jedna mušterija u nizu.

Inače, kako nezvanično saznajemo, ista ta prostitutka tokom je  prošle sedmice imala još jedno neugodno iskustvo. Nakon što je "pogodila posao" sa muškarcem iz Brčkog, nih dvoje su se zaputili ka naselju Bukinje, ali na tom putu došlo je do prevrtanja vozila u kojem su bili.

Na svu sreču težih povreda nije bilo, a prostitutka se vrlo brzo vratila na svoje "radno mjesto".

Inače, u maju ove godine je preminula  A.S. (40), prostitutka koja je "radila" u blizini petlje Šićki Brod. Špekulisalo se kako je bila, navodno, zaražena virusom HIV, što je izazvalo veliku paniku među njenim mušterijama. Nalaz obdukcije nikada nije javno obznanjen, a Tužiteljstvo TK je zaključilo cijeli slučaj.

SodaLive

TEST RANDOM: 375