ŠAKO PORUČIO AFRIKI: Bolje da ne pričam TVOM DEČKU ŠTA SI RADILA PO...

 ŠAKO PORUČIO AFRIKI: Bolje da ne pričam TVOM DEČKU ŠTA SI RADILA PO...

Rat koji bukti između pjevačice Sandre Afrike i pjevača Šake Polumente  dobio je novi nastavak, a crnogorski muzičar žestoko je opleo po svojoj koleginici. Šaku su veoma izrevoltirale Afrikine riječi o tome da je postao "radni pjevač" odnosno muzičar koji nastupa

samo na svadbama i ponekad na nekom splavu:

"Stvarno ne znam zašto ja i moje MC kolege smetamo nekome. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Vjerovatno da je posljednjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pjevač na jednom splavu u Beogradu" kazala je Sandra, što je Šaku razbijesnilo pa je poslao poruku za Afrikinog momka, fudbalera Vladimira Volkova.

"Koji je k*rac Sandra Afrika da bih ja razmišljao o njoj? Pa ja nisam u životu čuo njenu pjesmu, ne znam ni stih jedne njene numere, a ne da sad polemišem o toj ženi... Iskren da budem, znam ko je Sandrin momak. Njega poštujem i volim kao brata. Iz poštovanja prema njemu, neću otkrivati detalje iz njenog privatnog života i neću pričati šta je sve radila po Crnoj Gori."

Ovdje se tu ipak nije zaustavio pa je dao savjet pjevačici kako da se ponaša prema njemu:

" Ti, bre, treba da ustaneš kada izgovaraš moje ime. Prestani da uzimaš moje ime u usta. Ti nisi pjevačica, jer ne znaš da pjevaš!"

Kako će Sandra da reaguje na ove ošte prozivke ostaje nam da vidimo.

TEST RANDOM: 73