SAD BI SE UJELI ZA GUZ*CU: Oni su ODBILI pesme koje su danas NAJVEĆI HITOVI!!

SAD BI SE UJELI ZA GUZ*CU: Oni su ODBILI pesme koje su danas NAJVEĆI HITOVI!!

Jedan od najvećih hitova "Kukavicu" su odbile čak tri pevačice!

U muzičkoj industriji sasvim je normalno da jedna pesma bude ponuđena različitim izvođačima. Ali šta se dogodi kada pevač odbije pesmu koja

posle postane veliki hit?

Da li možete da zamislite duet "Poplava" Ace Pejovića i grupe Ministarke u izvođenju pevača Bojana Bjelića? Ili da hit Dragane Mirković "Umirem Majko" izvede Mira Škorić?

Ovo su samo neki od hitova koji su "zapali" u prave ruke.

Pesmu "Niko nikog ne voli" koju sada izvodi pevačica narodne muzike Dragana Mirković najpre je odbila srpska pop diva Jelena Karleuša.

Još jedan veliki hit završio je u rukama Dragane Mirković nakon što ga je odbila Hanka Paldum. Pesma "Kad bi znao kako čeznem" kao i ceo album, bio je namenjen Hanki.

"Još uvek te ludo volim" je rađena za Vesnu Zmijanac, ali je ipak snimila Mirkovićeva, jer je Dragana njoj pre toga prepustila pesmu "Malo po malo".

"Ja nemam drugi dom", večni hit Lepe Brene namenjen je bio pevačici Dragani Mirković koja je tada smatrala da će ga Brena bolje izneti.

Jedan od najvećih uspeha Svetlane Cece Ražnatović "Kukavica" najpre je bio ponuđen Vesni Zmijanac, Ani Bekuti i Miri Škorić. Sve tri su odbile.

"Šta još možeš da mi daš" koja takođe pripada srpskoj folk divi, Marina Tucaković je namenila Dragani Mirković. Međutim, Ceca i Arkan su navodno ponudili više para.

"Dobro da nije veće zlo" koji izvodi grupa Leksington je namenski rađena za Eminu Jahović, ali je Miloš Vukšanović gitarista ove grupe, prvi čuo pesmu i nagovorio kompozitora Baneta Opačića da je sačuva za njih. Tako je i bilo.

Mega duet "Poplava" Ace Pejovića i grupe Ministarke odbio je Bojan Bjelić. Sigurno se sada kaje!

Pesmu "Mogli smo sve" koju u originalu izvodi Saša Kovačević, trebao je prvo da otpeva Dženan, ali je istu prepustio Kovačeviću jer je smatrao da će se on bolje snaći.

SRBIJA DANAS

TEST RANDOM: 377