Rasta odbio da naplati pjesme za Elenu Kitić, ali je tražio nešto drugo zauzvrat, i totalno šokirao Mileta Kitića!!!

Rasta odbio da naplati pjesme za Elenu Kitić, ali je tražio nešto drugo zauzvrat, i totalno šokirao Mileta Kitića!!!

Mile Kitić i Marta Savić  odlučili su da Rasti plate koliko god da on traži, ali nisu mogli da veruju kada im je on kazao da će on to uraditi besplatno…Mlada Elena Kitić pokušava da izgradi muzičku karijeru, njeni roditelji Mile Kitić i Marta Savić spremili su velike

pare da bi finasirali njen album koji bi trebalo da uradi Rasta, ali su bili načisto šokirani kada im je reper rekao da ne želi da naplati pesme za Elenu.

Budući da se zna da je Rasta pravi majstor za velike hitove, Mile i Marta odlučili su da poznatom reperu plate koliko god da traži, ali nisu mogli da veruju kada im je on rekao da će on to uraditi besplatno, i objasnio im da će on svoj rad naplatiti na drugi način.

"Rasta je rekao Miletu i Marti da im je ćerka veoma talentovana, da je buduća zvezda i da on želi da joj pomogne tako što će spotove koje bude uradila za te pesme staviti na svoj Jutjub kanal, a od pregleda će svakako i zaraditi i tako naplatiti pesme koje joj je uradio. On na taj način već sarađuje i sa mladom pevačicom Rinom, te želi da tim putem krene i sa mladom Elenom, jer mu je očigledno to isplativije"  govori izvor koji je veoma  blizak Rasti.

Telegraf.rs/izvor: Puls

TEST RANDOM: 852