Rada Manojlović odgovorila na prozivke kolega...

Rada Manojlović odgovorila na prozivke kolega...

Našu popularnu pjevačicu Radu Manojlović su kolege iz Granda napale da je izdala produkciju i Sašu Popovića. Sve to zbog toga što je Rada pristala da bude u žiriju Pinkove Zvezde, a ta emisija je svi već dobro znaju, direktna konkurencija Grandu.


Rada

na sve te prozivke kolega odgovorila kratko i jasno:

"Ja sam se uredno Saletu javila da ću biti u Pinkovim Zvezdama kao zamjena. Takođe, niti ljudski, niti poslovno, nemam obavezu da mu se javljam niti njemu niti Grandu, jer je meni ugovor isktekao koji je trajao dugih devet godina.

Ja sam potpuno slobodna djevojka kao ptica na grani, ali sam osjećala moralnu i ljudsku obavezu da mu se javim na šta je on meni rekao da nema problema i takođe želim da čujem od tih kolega svojih koga sam ja to izdala i šta sam loše uradila Saši", navodi pevačica.

"Meni neke stvari nikada neće biti jasne, ali bih samo volela da nekog pitam ako neko radi u nekoj firmi deset godina, zašto prelazi u neku drugu firmu, te da li je obavezan da bude u jednoj firmi do kraja života?

Samo mi to nije jasno ko kome zabada nož u leđa i ne vidim razlog da se diže tolika frka oko mene, zašto se moje kolege pojavljuju na RTS, zašto samo ne na "Grandu" i zato im niko ne prigovora", govori na kraju Rada.

"(Piknik.ba)"

TEST RANDOM: 193