PREŽIVJELA JE RAK, A TEK SADA PROLAZI KROZ PAKAO: Prevarena sam, nije mi plaćeno ono što je...

PREŽIVJELA JE RAK, A TEK SADA PROLAZI KROZ PAKAO: Prevarena sam, nije mi plaćeno ono što je...

Azra Kolaković, koja je poznatija kao Dona Ares,je doživjela u proteklom periodu teške trenutke. Naime, ona se suočila sa opakom bolešću, ali je uspjela da sve prebrodi uz podršku porodice, kolega i publike. Ona je prije mjesec dana objavila knjigu “Soba za nikoga”,

koja je za kratko vrijeme postigla ogroman uspjeh.

U ovoj autobiografiji, Dona nije pričala samo o svojoj teškoj bolesti, već i o vjeri, ljubavi, strahu i hrabrosti. Za Pink.rs ova hrabra pjevačica je otvorila svoju dušu i ispričala čija podrška je tokom borbe izostala, ali se osvrnula i na natpise u medijima da je ukrala novac od humanitarnog nastupa.

"Najgore je prošlo, kosa je ponovo počela da raste, krvna slika se popravila, osjećam se zdravo. Čekam termin za dijagnostiku, pa ću znati više detalja. Daleko je ono stanje od prije nekoliko mjeseci," govori Donna i otkriva na što su sve promjene uticale: 

 

"Smirila sam se, neću više da radim kao prije. Čuvam zdravlje i više pravim pjesme za druge izvođače. Najviše sam radila na promociji svoje knjige, a trenutno sam u potrazi za izdavačem u Srbiji, jer je potražnja za knjigom velika. Promijenila sam okolinu, promijenila sam puno toga.

Usporila sam tempo, promijenila ishranu, trudim se da se ne izlažem stresu kao ranije. O svim tim promjenama pričam na predavanjima o raku. Čovjek je jednostavno slijep kod očiju ili previše začaran marketingom pa na neke stvari reaguje pogrešno ili ga pogađaju pogrešne stvari."

 

Donna Ares prolazi novi haos u životu jer je od strane Ćosovića je optužena da je uzela novac, a pojasnila je o čemu se radi: 

"Ne znam kakva je tu drama kada smo mi u startu imali dogovoren, plaćeni nastup zbog toga što sam tada bila u završnim terapijama, koje sam sama finansirala, a liječenje puno košta, kao i moj bend, oprema i sve što je potrebno za nastup. Meni nije isplaćen honorar, poslali su mi samo avans i to još ljetos dok sam se liječila.

Taj nastup nije ni trebalo da bude moj humanitarni doprinos, već novčana donacija, nakon što bi me isplatili.

Zaista ja ne prihvatam nikakvu odgovornost za ovaj slučaj, jer  sam i ja prevarena. Nije mi plaćeno ono što je dogovoreno! Meni je žao što sam uopšte bila dio ove priče. Sve što su mi dužni neka uplate toj maloj djevojčici."

(Pink.rs)

TEST RANDOM: 613