Preminula Tara Palmer-Tomkinson, prva prava poznata starleta!

Preminula Tara Palmer-Tomkinson, prva prava poznata starleta!

Tara Palmer Tomkinson, članica britanske aristokratije, kojoj je princ Čarls kum, poznata zvezda tabloida,je  pronađena mrtva u 45. godini.

Svima je poznato da je  Tara bila jedna od prvih pravih starleta - "osoba koje su poznate samo zato što su poznate

." Ona je bila je redovan gost razuzdanih žurki na koje je dolazila oskudno odevena... Njeno je  ime postalo poznati  brend, a iako nije imala konkretno zanimanje,, nudili su joj pravo bogatsvo za pojavljivanje u pojedinim emisijama i klubovima. Učestvovala je u brojnim rijalitijima.. Jedan perio je bila zavisna od droge, nekoliko puta je bila na rehabilitaciji pa se ponovo vraćala porocima, a i dalje se prepričava kako je morala da rekonstruiše nos nakon što ga je uništila kokainom...

Poslednjih nekoliko godina života je ona doživela pravi preobrađaj. Živela je veoma povučeno, daleko od javnosti. Lansirala je modnu kolekciju namenjenu svim ženama bez obzira na konfekcijski broj, posao, način života, a, kako je samo govorila, jedini porok koji joj je ostao bila je elektronska cigareta...

Poznato je da je Tomkinsonova imala brojne romanse sa poznatima, ali se nikad nije udavala i nije imala dece iako joj je bila velika želja da postane majka.

Prisećajući se dana svoje popularnosti,, Tara je govorila da nije mogla da se nosi sa velikom slavom, i da se nije okrenula narkoticima zbog hedonizma i sebičnosti, već iz straha.

"Nikada nisam želela da budem it-devojka, ali sam dobijala priliku za prilikom, pa automobile, pa televizijsku emisiju. Bilo je uzbudljivo, ali malo zastrašujuće. Ljudi su mi govorili da sam brilijantna, i da ne bih sve to dobijala da nisam brilijantna. Problem je bio u tome što se nisam tako osećala. Zato sam počela da uzimam sve te otrove"  rekla  je ona jednom prilikom.

"Radila sam stvari kojih se stidim. Moja porodica je zbog mene bila u teškom stanju."

Izvor: Noizz.rs

TEST RANDOM: 983