PRAVO LICE SAŠE POPOVIĆA: Komšije otkrile njegove navike...

PRAVO LICE SAŠE POPOVIĆA: Komšije otkrile njegove navike...

Pre neko vreme opljačkana je kuća direktora “Granda” Saše Popovića, smještena u luksuznom dijelu Beograda, a tom prilikom je iz nje ukraden sef i porodični satovi...Saši su komšije i kolege Lepa Brena i Dragan Kojić Keba, a odmah iza njihovih luksuznih

domova se nalazi prostrano fudbalsko igralište. Jedan komšija je otkrio da je policija na pragu otkrića ko je opljačkao njihovog poznatog susjeda.

"Saša se ne kreće po komšiluku, ali često šeta po igralištu ovdje jer mu je iza kuće. Tu ga sretnem često, Keba mu je blizu pa šetaju i trče zajedno. Baš prije neko veče sam tu vidio četiri policajca koja su pričala sa Suzanom... Otišli su do ćoška igrališta i gledali, nešto su našli. Mislim da je riječ o sefu, da je tu bio bačen dio obijenog sefa Saše Popovića. Prvo su dva policajca stigla, a onda su došla još dva i pozvala Suzanu"  govori komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Sašom nije htio da se predstavi.

"Mislimo da je to uradio neko od Popovićevih ljudi. Pred kućom je portir, tu su i rampa i kamere, kako neko da uđe, a da ništa nije odvaljeno?! Ovo nije mogao biti bilo ko, garantujem"govori komšija.

Iako na televiziji djeluje kao čovjek iz naroda, Saša ipak živi povučeno. Komšije govore da ga ne viđaju često...

"Čak ni kćerku Aleksandru ne viđam. Njih stalno odvoze i dovoze vozači, a nešto se i ne druže sa nama koji u naselju stanujemo... Vjerovatno ne želi, ipak je on poznat, a takve su javne ličnosti" govori jedna starija gospođa. Kako su kazali u obližnjim prodavnicama i marketima, bračni par Popović-Jovanović ih zaobilazi...

TEST RANDOM: 81