Potresna objava naše poznate pevačice: Nestao si zbog droge, ja sam od noćas udovica!

Potresna objava naše poznate  pevačice: Nestao si zbog droge, ja sam od noćas udovica!

Pevačica Dunja Ilić je objavila  na društvenim mrežama da joj je veoma draga osoba nažalost  preminula od droge...

Do sada veoma kontroverzna zvezda, koja je već u nekoliko navrata šokirala javnost svojim ponašanjem,, objavom na Fejsbuku oprostila se od

dečka i poručila da je ona od danas udovica...

"Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš... Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola.... Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet.... To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica " veoma emotivno  napisala je ona.

Dunji su pratioci izjavili saučešće, a ona im je ubrzo odgovorila:

"Hvala mnogo i toliko mi sad znači to prosto i ljudsko saučešće, a nažalost tako malo sam ga dobila."

Da se podsetimo, pevačica Dunja i sama je imala problem sa porocima, o čemu je otvoreno govorila. Priznala je da se lečila od alkoholizma, ali i da je "gorela u paklu droge"... Njen brak sa Sašom Grujićem je okončan posle samo dve nedelje, a navodno je rešila da ga ostavi zbog narkotika.

Blic

TEST RANDOM: 223