POSLEDNJA MARIJINA PORUKA: Ne znam šta mi je, imala sam potrebu da ti...

POSLEDNJA MARIJINA PORUKA: Ne znam šta mi je, imala sam potrebu da ti...

"Ljubavi jedina..." , počela je pisati svoju poslednju poruku stradala Marija Belčić (13) iz Negotina.

U poslednjoj poruci koju je uputila svom dečku u ponedeljak ujutru, oko 2.45 časova sa svog telefona, Marija se zahvalila što je bio uz

nju i rekla mu da će ga uvek imati u srcu makar on bio sa drugom.

"Samo želim da ti se zahvalim za sve, što si bio tu kad niko drugi nije, kad nisi otišao kad su svi drugi otišli, i ti si, Boga mi, imao 100 prilika da odeš, ali nisi.

I da znaš da ćeš zauvek da budeš moj iako ne budemo zajedno, i dalje ćeš biti moj. Neka druga će te možda imati u zagrljaju, ali ja ću te imati u srcu zauvek. Najbolji si, a ujedno meni i najlepši iako ti govoriš da nisi, a jesi, najsavršenije biće, nešto si najlepše što mi se desilo u životu.

I ne mislim da te iko voleo ili da će da te voli ovoliko koliko te ja volim. Prosto ne znam ni ja, obožavam te, obožavam kad sam s tobom i kad me zagrliš onako kako samo ti umeš, tvoji zagrljaji i poljupci su nezamenljivi. I tako, samo sam imala neku potrebu da ti napišem to, ne znam šta mi je. Ljubavi jedina volim te najnajnajnajviše u celom univerzumu" napisala je Marija.

 Na mestu ove strašne nesreće, nakon što je policija pronašla Marijino beživotno telo, došao je i njen dečko koji je rekao da je poruku video tek ujutru. 

Beživotno telo Marije Belčić (13) iz Negotina, učenice Osnovne škole "Branko Radičević" koja je nestala u noći između nedelje i ponedeljka, pronađeno je juče u podnožju silosa nekadašnjeg "Žitomlina". Prema prvim rezultatima istrage, ona se ubila skočivši sa visine 30 metara.

SRBIJADANAS

TEST RANDOM: 487