PLAKALA ZBOG BRUTALNIH KOMENTARA ŽIRIJA: Marija i Karleuša rasplakale sestričinu nekadašnje Zvezde Granda!

PLAKALA ZBOG BRUTALNIH KOMENTARA ŽIRIJA: Marija i Karleuša rasplakale sestričinu nekadašnje Zvezde Granda!

Još jedna veoma zanimljiva emisija "ZVEZDE GRANDA" je iza nas. Imali smo priliku da vidimo i ćujemo mnogo veoma kvalitetnih pjevača.Jedna od njih je i Nada Sečivanović.

Već pomenuta, Nada Sečivanović (21) KOJA DAOLZI IZ iz Mrčajevaca sinoć je u Zvezdama

Granda na OBN TV nakon komentara žirija počela da plače na bini. Naime, žiriju se nije dopao njen nastup pa su počeli da je SA komentarišu nešto grubljim riječima.

 Kada ju je članica žirija Jelena Karleuša upitala da li je ona zadovoljna svojim nastupom, kandidatkinja je rekla da misli da je bilo ok.

"Pjevala si odvratno" , kazala joj je Jelena, a onda se na sve to nadovezala i Marija Šerifović.

 

"Na početku ste karijere, razumijem tremu i strah, ali ne razumijem drčnost. Često se na sceni pojavljuju kandidati koji su drčni. Ako mislite da znate da pjevate toliko dobro, zašto ste došli da vas mi ocjenjujemo?

Bilja Sečivanović ti je tetka i ja dajem i lijevu i desnu ruku da će ti reći isto što i mi ovdje, a to je da ovo večeras nije bilo dobro.

Ne razumijem Slađana zašto si izabrala pjesmu „O dal’ je greh“, toliko tešku pjesmu mi iz žirija ne možemo da otpjevamo i takvim izborom si samu sebe upropastila." 

 

Nakon što se Nada rasplakala, Viki je pitala takmičarke: "Da li vi mislite da mi ne želimo da vi dođete ovdje i oborite nas s nogu?" 

 

(Kurir)

TEST RANDOM: 359