Otkriveni nevjerovatni detalji ubistva u Tuzli !

Otkriveni nevjerovatni detalji ubistva u Tuzli !

Sinoć se u  Lipnici kod Tuzle u zaseoku Repuševac, oko 19 sati ,dogodila se velika  porodična tragedija u kojoj je 42-godišnji Nesad Djedović hicima iz pištolja usmrtio svog  maloljetnog sina A.D. (7,5) te svoju maloljetnu kćerku M.D. (12). u putničkom

motornom vozilu "Passat". 

Nakon počinjenog ubistva ovaj otac pokušao je lišiti života i sebe, ali prema posljednjim informacijama trenutno se u veoma teškom stanju i sa teškim povredama nalazi na UKC Tuzla na intenzivnoj njezi, gdje mu se ljekari bore za život.  Kako se za sada još uvijek nezvanično saznaju lokalni mediji Djedović je uposlenik Rudnika "Dubrave" i nedavno je dobio unapređenje na poslu nakon čega je kupio pmv.

"Passat" u kojem je nažalost  života lišio svog sina i kćerku svega nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj je živio. Motiv ovog stravičnog zločina zvanično još uvijek nije poznat. Međutim, nezvanično saznajemo kako je prije nekoliko mjeseci Djedovića napustila supruga i udala se za njegovog daidžu koji živi u Njemačkoj, dok je on ostao sa dvoje djece koja su živjela kod njegove majke,tako  tvrdi Tuzlanski.ba.

Djedović se kako saznajemo nakon toga nedavno ponovo oženio. Prema iskazima mještana i kolega sa njegovog posla važio je za mirnu, tihu i povučenu osobu koja nikada nije bila sklona incidentima.

Također još saznajemo da je Djedović prije nego što će se odlučiti na počinjenje ovog užasnog čina i na koncu pokušaja samoubistva o tome prethodno obavijestio svog dobrog prijatelja, kao i policiju. Uviđaj na mjestu tragedije obavili su službenici kriminalističke policije MUP-a TK u saradnji a dežurnim kantonalnim tužiocem.  

DnevniAvaz

TEST RANDOM: 532