OTKRIĆE! BIVŠA SEKTAŠICA S. G. (60) TVRDI: Marjanovići su u sekti CRNA RUŽA! Njihov vođa Ivan B. stoji iza Jeleninog ubistva!

OTKRIĆE! BIVŠA SEKTAŠICA S. G. (60) TVRDI: Marjanovići su u sekti CRNA RUŽA! Njihov vođa Ivan B. stoji iza Jeleninog ubistva!

Porodica ubijene pjevačice Jelene Marjanović pripada satanističkoj sekti "Crna ruža" , čije je sjedište u Subotici,tako tvrdi za Informer S. G. (60) iz Beograda, koja kako i sama govori je bila povezana sa sektama!

Prema riječima ove žene (ime i identitet

poznati redakciji), iza ubistva Jelene Marjanović stoje Subotičani Ivan B. i Rade B., vođe "Crne ruže", a nesrećna pjevačica je ubijena u strašnom satanističkom ritualu. S. G.tako  tvrdi da su Marjanovići sa satanistima povezani preko Jeleninog djevera Miloša.

 

Beograđanka S. G., koja se sama javila redakciji Informera, kazala  nam je da od prvog dana zna za istinu o Jeleninom ubistvu, ali da dugo nije smogla hrabrosti da priča o tome.

 

"Sve informacije koje imam o ubistvu Jelene Marjanović dobila sam od prijateljice koja je članica sekte ``Crna ruža``, sa čijim sljedbenicima sam i sama povezana. Ona mi je rekla da su i Marjanovići članovi te satanističke sekte, čije je sjedište u Subotici. Vođe kulta su izvijesni Ivan B. i Rade B. i, kako mi je rečeno, oni direktno stoje iza zločina. Jelena je ubijena u stravičnom satanističkom ritualu.

Naime, ova sekta podstiče ljude na samoubistvo, a ako ne uspiju u tome, onda pribjegavaju ritualu gdje žrtvu ubijaju na najmonstruozniji mogući način.

O tome jasno govore oni silni udarci kamenom u glavu, od kojih je Jeleni smrskana lobanja"  govori nam S. G.

 

Prema njenim riječima, Marjanovići su sa "Crnom ružom" povezani preko Jeleninog djevera Miloša, koji je veoma blizak sa Ivanom B. i Radetom B. On je vremenom cijelu porodicu uvukao u sektu.

 

"Miloš je najviše uključen u rad sekte, o čemu govore i njegov izgled i ponašanje. Članovi ``Crne ruže`` se oblače isto kao i on - nose isključivo crnu odjeću, šminkaju se napadno, mračni su... Primjera radi, moja prijateljica na nozi ima istetoviran obrnuti krst, što je glavna oznaka pripadnika ``Crne ruže`` "  govori S. G.

 

Naša sagovornica još tvrdi da su ljudi koji se kriju iza Jeleninog ubistva veoma opasni i spremi na sve.

 

"Moja prijateljica rekla mi je da su Ivan B. i Rade B. neprikosnoveni lideri sekte. Oni su strah i trepet, oni o svemu odlučuju, njima se slijepo vjeruje. Za odbijanje njihovog naređenja slijedi surova kazna. To su veoma, veoma opasni ljudi, sa njima nema šale. Zato sam se i plašila da o svemu ovome pričam, iako sam sve saznala neposredno poslije Jeleninog ubistva. Ali više ne mogu da ćutim, jer me to što sam čula izjeda i progoni " kazala  nam je na kraju razgovora S. G.

 

Sektolog Slađan Mijaljević govori za Informer da je "Crna ruža" među manjim sektama u Srbiji koje imaju svega par stotina članova!

 

"Članovi ove satanističke organizacije uglavnom nose crno i imaju na sebi krst obrnutog oblika. Ali ima i onih koji nemaju nijednu navedenu oznaku, a opet su članovi te sekte.

Njihova grupa nije velika, broji svega, možda, 50 stalnih ljudi, dok se drugi smjenjuju.

Nakon nekoliko mjeseci jedni izlaze, a novi članovi dolaze i zato spada u manje sekte. Imaju nekoliko karakterističnih rituala poput održavanja crne mise, prizivanja demona, crtanja pentagona, okupljanja noću na groblju" govori  Mijaljević i na to još on dodaje da mu je ime Ivan B. poznato, ali da ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je baš on vođa subotičkog ogranka ove sekte.

(Informer.rs)

TEST RANDOM: 493