Oglasio se Duško Tošić i objasnio ko je MISTERIOZNA djevojka s kojom su ga uslikali u Turskoj!!!

Oglasio se Duško Tošić i objasnio ko je MISTERIOZNA djevojka s kojom su ga uslikali u Turskoj!!!

U Turskoj ogromnu su pažnju izazvale fotografije na kojima je fudbaler Bešiktaša Duško Tošić snimljen sa nepoznatom brinetom... Brzinom su munje počela nagađanja ko je ta djevojka, i kako će reagovati Duškova supruga Jelena Karleuša... Međutim, Tošić

govori da se bespotrebno podigla tolika prašina, kao i da je misteriozna žena, djevojka njegovog druga. 

" Glupo je što je ispalo tako… To je djevojka mog druga. Jelena zna njega… Kada je on izašao da priča sa policijom, ja sam, pošto imam auto, i zato što sam vozač, ostao u kolima. Oni su nas tada slikali i to je tako ispalo"  kazao  je Tošić za Telegraf i na to još dodao da ga nimalo nisu pogodili natpisi u turskoj štampi.

Duško još napominje da su ga zvali brojni turski novinari, ali, kako govori , nema potrebu da se bilo kome pravda.

"Tome ne pridajem pažnju. Moja okolina zna mog druga i tu djevojku. Nemam ja kome da se pravdam, ali imam potrebu da kažem kako jeste " kazao  je Duško Tošić.

Tim povodom se oglasio i novinar Milan Bošković, koji je u subotu uveče, zajedno sa još nekoliko prijatelja bio u provodu sa Tošićem.

Bošković je uz fotografiju sa Tošićem, koju je objavio na svojoj Fejsbuk stranici napisao:

" I dalje sebe volim da smatram novinarom, ali se grozim kako su ljudi spremni da nekome upropaste život zarad klika, tiraža ili bilo kakve vrste publiciteta. Da u subotu uveče nisam lično bio sa Duškom Tošićem u Istanbulu pomislio bih da je momak uradio nešto loše. Ovako ipak više vjerujem svojim očima. Baš ružno."

 

Da se  podsjetimo, i Tošićeva supruga Jelena Karleuša je još juče na svom Tviter profilu objavila da je brineta sa kojom je Duško snimljen,, u stvari,, vjerenica Tošićevog druga...

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 975