NAKON SVEGA: Evo šta se desilo sa brutalno prebijenom Marijom Ferizović!

NAKON SVEGA: Evo šta se desilo sa brutalno prebijenom Marijom Ferizović!

"Bila sam kod tužioca. Prisjećajući se svega, smogla sam nekako snage i ponovo preživjela golgotu iz Kaluđerice. Pristala sam da budem svjedok i pridružila sam se gonjenju mog nevjenčanog supruga Ahmeta Marinkovića, za sve zlo koje mi je uradio" kazala  je

za Kurir Marija Ferizović.

Mariju je, kako smo i ranije pisali, krajem prošlog mjeseca njen nevjenčani suprug Ahmet dva dana sa djecom držao zaključanu u iznajmljenom stanu i oba dana se nad njom zvjerski iživljavao.

Nakon ovog zaista stravičnog događaja, Kurir je pokrenuo akciju pomoći ovoj nesrećnoj ženi, kao i akciju protiv nasilja u Srbiji. Marija je nakon toga operisana, pronašli smo joj posao u AMSS, a i zajedno smo proslavili prvi rođendan njenoj najmlađoj djevojčici. Mariji su u četvrtak skinuti zavoji s nosa i ona sada potpuno drugačije izgleda.

Nasmijana je  i lijepa, bez jezivih modrica na licu, govori da se mnogo bolje sada osjeća.

" Ljekari su zadovoljni, te su mi skinuli zavoje s nosa. Mnogo lakše dišem. Ostalo je da za nekoliko dana odem da mi skinu i pločice sa vilice. Sve fino zarasta i mnogo se bolje osjećam" kazala  nam je Marija, koju je jučer posjetila naša ekipa.

Naravno ni ovog puta Kurir nije otišao praznih ruku, a u tome  je pomogao "Maksi", čijim su se slatkišima dječica najviše obradovala. "Maksi" je u nekoliko paketa za Mariju i njenu djecu pripremio brašno i šećer, nekoliko flaša ulja, pirinač, punu kutiju sredstava za ličnu higijenu i gomilu slatkiša.

 

"Maksi je uvijek bio tu kada je na djelu trebalo da se pokaže briga o porodici, a posebno briga o majkama i djeci. To je upravo povezalo naše dvije kompanije i zato smo odlučili da podržimo vašu akciju"  kazao  je za Kurir Nikola Papak, portparol "Maksija".

Kurir

TEST RANDOM: 957