NAJNOVIJE JEZIVO SAZNANJE :Ujna u Zvorniku ubila dijete da bi mogla...

NAJNOVIJE JEZIVO SAZNANJE :Ujna u Zvorniku ubila dijete da bi mogla...

Fata Durak navodno je razgovarala telefonom i potom ju je nervirao plač 20 mjesečnog Lazara. Nakon što ga je udarila, on je pao i udario glavom o beton.

Smrt Lazara Rebića, starog tek  20 mjeseci, za koje su osumnjičeni ujak i njegova

nevjenčana supruga potresa cijeli  Zvornik. Pravu istinu kako je dječak preminuo saznat ćemo  tek nakon eshumacije tijela koja bi trebalo da bude obavljena danas.

Za sada se još uvijek nezvanično prenosi da je Lazar Rebić ubijen u noći izemđu 16. i 17. avgusta.

Njegova ujna Fata Durak navodno je  razgovarala telefonom i nervirao ju je plač 20 mjesečnog Lazara. Nakon što ga je udarila, pao je i udario glavom o beton, prenosi televizija RS Durakova je, kako navode mediji, sakrala tijelo i iste noći pobjegla iz kuće.

Cijelo klupko počelo je da se odmotava sutradan kada je Fata pronađena u Živinicama, a ona i njen nevjenčani suprug Mijat Stankić su u policji odgovornost za smrt djeteta prebacivali su jedno na drugo.

Kako navode baka i deka tragično ubijenog dječaka, oboje su imali problema sa alkoholom. Za sada nije poznato zbog čega je njima dodijeljano starateljstvo nad djecom.

Lazareva baka, Milena Stankić govori  da je Fata tukla dijete, u šta je sumnjao i njegov otac Slađan Rebić, koji dodaje nije imao uslove da se stara o djeci, ali je primjećivao da Lazar ima modrice i ogrebotine.

Policijski službenici Stanice javne bezbijednosti Zvornik, uhapsili su Mijata Stankića i njegovu nevjenčanu suprugu Fatimu Durak (34) iz Zvornika, zbog sumnje da su ubili dječaka.

(Alo.rs)

TEST RANDOM: 89