NAJGORA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA: Silovao me je kad sam imala 13 godina

NAJGORA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA:  Silovao me je kad sam imala 13 godina

Žena koja je optužila republikanskog kandidata za predsednika SAD da ju je silovao kada je ona imala samo 13 godina nije se obratila javnosti kako je ranije najavljeno. Njen advokat Lisa Blum kazao je novinarima da se njena klijentkinja mnogo plaši i da je zato odustala od pojavljivanja

na najavljenoj konferenciji za medije.

Žena koja je javnosti poznata kao Džejn Do (ime koje se daje ženama koje ne žele da budu imenovane ili im je nepoznat identitet) kazala je da ju je Tramp silovao na jednoj žurki 1994. godine u stanu milijardera Džefrija Epštajna.

"Džejn Do je dobila brojne pretnje danas, kao i sve druge žene Trampove tužiteljke, koje ja predstavljam " kazala  je advokat Lisa Blum.

Prema njenim dosadašnjim rečima, žena je veoma uplašena za svoj život, ali ipak planira da ponovo zakaže konferenciju.

"Ona živi u strahu. Previše je uplašena da bi pokazala svoje lice. Bila je ovde, spremna da to učini, ali nažalost nije mogla, toliko se plaši"  kazala  je Blum. Tramp je naravno negirao sve ove optužbe, rekavši da su ti navodi netačni.

Kako se navodi u optužnici, nju su ubedili da ide na žurku kako bi stvorila zavidnu  manekensku karijeru.

"Tokom ovog divljačkog seksualnog napada, tužiteljka je glasno govorila optuženom Trampu da prestane, ali to nije imalo efekta. Optuženi Tramp je na njene molbe odgovorio tako što ju je ošamario i rekao da on može da radi šta god poželi", tako piše u optužnici.

Žena sada tvrdi da je Tramp pretio da će povrediti ili ubiti nju i članove njene porodice ako ikome kaže šta se desilo.

Epštajn je 2008. godine osuđen na 18 godina zatvora. Pre nego što je zatvoren, Tramp je za njega kazao da ga poznaje već 15 godina i da je on "sjajan momak".

"Zabavno je biti u njegovom društvu. Rečeno je da voli lepe žene koliko i ja i da su mnoge od njih mlade. Nema sumnje Džefri uživa u društvenom životu" kazao je Tramp.

On je u poslednjih nekoliko meseci negirao brojne optužbe većeg broja žena koje tvrde da ih je on seksualno zlostavljao.

Blic

TEST RANDOM: 760