MOJA JE ĆERKA UMRLA ZBOG OVOG PREDMETA, A SVI GA IMATE U KUĆI: Majka upozorila roditelje na opasnost!

MOJA JE ĆERKA UMRLA ZBOG OVOG PREDMETA, A SVI GA IMATE U KUĆI: Majka upozorila roditelje na opasnost!

"Nismo mogli da skinemo Zoe sa kanapa. Ona se umotala. Zvali smo Hitnu pomoć i pokušali da je oživimo. Međutim, nismo uspeli. Gledali smo kako nam dete umire pred očima" kazali su neutešni roditelji

Zoe Hart iz Australije nažalost

je umrla 2002. godine, sa samo 20 meseci. Ona se na veliku nesreću ugušila kanapom za podizanje roletni. Nju su roditelji smestili u krevetac na spavanje, a kada su se vratili da je obiđu, shvatili su da devojčica NE DIŠE!

Roditelji su devojčicu ostavili u krevecu gde se igrala, skakutala i gledala se u ogledalo. Međutim, deset minuta kasnije, kada je otac Stiven ušao u sobu, shvatio je da je njihova ćerka mrtva.

"Podigla se kako bi pogledala kroz prozor, skliznula sa malog stolića koji je bio pored i glava joj je zapela između kanapa odroletne. Visila je na njemu"  kazala je majka Di Hart.

Majka Di je, u vreme ovog nemilog događaja, bila trudna dvadesetak nedelja sa sinom Majklom.

"Nismo mogli da skinemo Zoe sa kanapa. Ona se umotala. Zvali smo Hitnu pomoć i pokušali da je oživimo. Međutim, nismo uspeli. Gledali smo kako nam dete umire pred očima" kazali su ovi neutešni roditelji.

Danas Di i Stiven imaju troje svoje  dece. Pored Majkla, dobili su bliznakinje Zaru i Adel. Majka je rešila da ovu priču podeli javno jer želi da ukaže na opasnost od rolenti koju svaka porodica ima u kući!

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 19