MAJKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA OTKRIVA: Sada ću da svima kažem ko je moj sin

MAJKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA OTKRIVA: Sada ću da svima kažem ko je moj sin

Majka kontroverznog farmera Kristijana Golubovića, čuvena Milanka, koja zbog sina je uhapšena prije šest godina, iako je bolesna, dolazi u Srbiju da pruži podršku nasljedniku. Bez obzira na to što je više od sedam dana

u postelji u svom domu u Njemačkoj, ona će rizikovati zdravlje kako bi bila blizu sina.

Kako saznajemo, Milanka je zabrinuta za Kristijana naročito pošto je čula kako priča da ima problema sa srcem i da je prije nekoliko dana mislio da će umrijeti zbog bola u grudima i aritmija.

``Kako bi pružila podršku sinu, Milanka je obećala čelnicima Pinka da će gostovati u njihovoj emisiji i objasniti narodu ko je zapravo njen nasljednik. Ona vjeruje da će sve majke u Srbiji najbolje razumjeti kroz šta je sve prošla svih ovih godina i da će ubijediti glasače da se Kristijan ne folira na imanju. Ona je čak unaprijed uzela slobodne dane, iako joj odsustvo neće biti plaćeno``, rekao je izvor blizak Milanki.

"Ovdje kiša pada danima i veoma je hladno. Izgleda da nisam pazila na sebe i ozbiljno sam se razboljela. Imam temperaturu 39, što u mojim godinama nije lako nositi. Imam 66 godina i svaka jaka prehlada može biti pogubna po moj organizam. Ležim i pokušavam da ozdravim, čak ni na posao ne idem, ali se nadam da ću uspjeti ubrzo da stanem na noge", kazala je Milanka, koja nije željela da otkrije kada će doputovati u Srbiju.

Prema riječima njene prijateljice, ona će, bez obzira na zdravstveno stanje, doći u Beograd jer se, između ostalog, uželjela i unuka Lazara.

"Iako smo pokušali da je odgovorimo od putovanja, nismo uspjeli jer je tvrdoglava baš kao i sin. Još ne shvata da nije više mlada i da ne može na nogama da iznese tako visoku temperaturu. Ona želi da razgovara sa organizatorima rijlitija kako bi je uvjerili da Kristijanu nije ugroženo zdavlje i da je sa njegovim srcem sve u redu", rekla je za Alo bliska drugarica Golubovićeve.

Podsjetimo, Kristijanova mama Milanka bila je zbog njega uhapšena 2010. godine. Naime, nju su sumnjičili da je sa još četiri člana kriminalne grupe trgovala drogom na relaciji Novi Pazar - Beograd. 

(Kurir)

TEST RANDOM: 183