KRISTIJAN ZBOG BIJESA OTKRIO SVOJU TAJNU: Zarađujem 100.000 eura mjesečno, tako što

KRISTIJAN ZBOG BIJESA OTKRIO SVOJU TAJNU: Zarađujem 100.000 eura mjesečno, tako što

Uskoro se bliži kraj rijalitiju "Farma" a to se najbolje može primetiti i po ukučanima i njihovom bahatom ponašaju.Sve veće tenzije vladaju na ponatom imanju a učesnici rijalitija pokušavaju da što više pažnje privuku. Pa tako što je veliko 

finale bliže, takmičari sve češće psuju, vrijeđaju se, ali i uzdižu sebe do neslućenih visina.Za sada Kristijan prednjači u tome, pa konstantno priča o sebi u superlativu.

"Mene boli uho za rijaltije. Ja zaradim 100.000 eura mjesečno i nataknem ih na k**ac! Sve rijaltije nabijem na k**ac! Je*em bogate žene i svr**vam im po licu! Imam dobru k***inu, tetoviranu i one kad vide veliki, tetovirani, daju mi sve. Kako ne vidiš? Harem ovdje, harem napolju, radim šta hoću"  vrištao je Kristijan na sav glas. Medenica , Jelena i Stanija su se smijale što je Kristijana dodatno nerviralo.

 

 

"Ja sam 27 godina napolju, je**m babe za pare preko i to je to" , kazao je Kristijan. Jelena mu ipak uopšte nije vjerovala da zarađuje 100.000 eura u Srbiji, i on se zbog toga iznervirao.

(Kurir)

TEST RANDOM: 254