KRISTIJAN NAKON ODLASKA SA "FARME": Otvoreno o svemu..

KRISTIJAN NAKON ODLASKA SA "FARME": Otvoreno o svemu..

Nakon dobrovoljnog  napuštanja rijalitija "Farma", Kristijan Golubović sumirao je svoje  utiske.Kako ga mnogi zovu kršni momak Kristijan Golubović napustio je rijaliti "Farma" nakon što ga je režiserka

Jelena Golubović isprovocirala teškim rečima.

Nekoliko sati nakon napuštanja imanja u Lisoviću, Kristijan se nalazi kod kuće sa suprugom Ivanom i ćerkicom Verom, a za portal Srbija Danas je sumirao utiske od prošle noći.

"Provokacije nisu bile samo sinoć, to traje već 20 dana, kao da je neko imao nalog da se ja isprovociram da nekog ubijem tamo! Da ne bi bilo većih problema i da mi se onako spominje porodica, ja sam otišao. Oni me Isprovociraju tako da šutnem stolicu ili bacim nešto i ja ispadnem nasilnik. Stalno su mi nabacivali da je meni stalo do 50 hiljada evra, e pa eto vam vaših 50 hiljada, ja odoh.

Moj ponos je pobedio novac, interes i glupost i ostavio mediokritete iza sebe. 50 hiljada je mala cena da me neko onako provocira i vređa, i onako udara na čast čoveka koji 40 godina krvavo plaća svoj život "  govori Golubović.

Najveća zvezda šeste sezone "Farme" nastavlja da objašnjava da je sa namerom napustio imanje:

"Ja sam mogao da odem u dvorište, sednem u štalu ali ja sam hteo da izađem. I Tamara kada je juče pričala ko je naj farmer ja sam samo izašao, jer ja imam preče stvari da radim nego da slušam te gluposti. Svi znamo ko je bio najbolji farmer tamo, znamo ko je bio najbolji čovek.

Znam da bih pobedio tamo za 3 dana, ali eto ja poklanjam moju pobedu mediokritetima zato što su hteli taj novac i evo ja im dajem taj novac. Ja ne mogu da trpim ono sve samo da bih uzeo pare. Eto, iz ponosa sam izašao. Sada sam kod kuće sa suprugom i ćerkicom, puna kuća gostiju, dečice. Ja sam moralni pobednik ne samo na "Frami" već i u životu." 

.

" Ja kada pretim o tome se priča, kad to uradi neko drugi mnogo gore ne zove se ni policijska stanica. To mi je drago jer želim da opšta javnost zna kako je meni u životu. Ja sam i zaboravio šta sam im pretio, to je sve bilo u afektu.

Kada biste me pitali kako se preziva Mića lepi, na primer Gabrijela, Miloš, Radašin kunem vam se u svoju rođenu decu ja ne znam kako se ti ljudi prezivaju. To vam sve govori koliko je meni stalo do njih, oni meni nisu crno ispod nokiju.

U vreme kada sam ja bio žestok momak, takve ljude je tuklo moje treće obezbeđenje, oni što čuvaju automobile, čuvaju ulice. Izašao sam ponosno baš da ne bi bilo nikakvih problema. Popiš*o sam se po njima, eto im pare! Ono samo budala može da trpi"  rekao je na kraju Kristijan Golubović.

TEST RANDOM: 714