HAOS NA SNIMANJU PINKOVIH ZVEZDA: Zorica stopirala snimanje dok joj se ne okiti apartman

HAOS NA SNIMANJU PINKOVIH ZVEZDA: Zorica stopirala snimanje dok joj se ne okiti apartman

Svima dobro poznata folk pevačica Zorica Brunclik  svojim ponašanjem je šokirala mnoge kada je pred snimanje emsije tražila da joj ceo apartman okite u roze zbog predstojećih praznika.

Da stvar bude još gora, ona je zapretila organizatorima da neće ući u studio

i da će napustiti šou ako joj ne ispune ovu želju.

Kako za sada saznaje "Alo!", sve se odigralo prošle srede, kada je Zorica došla u Šimanovce i videla da njen apartman, koji je po njenoj želji okrečen i uređen u roze tonovima, nije okićen u novogodišnjem stilu.

"Niko nije očekivao da će doći do ovakvih  problema sa Zoricom, koja je počela da drami čim je ušla u apartman. Istog trenutka je pozvala organizatore i pitala zašto njen aprtman nije okićen i zasšto nema jelku. Kada su joj rekli da nisu ni planirali da okite apartman, to ju je dodatno razljutilo, pa im je poručila da neće početi snimanje emisije dok joj ne ispune želju.

Ona je potom  tražila da joj stvore dekoratera i ukrase prostor roze bojom, te da joj istog momenta sve urede. U prvom momentu, organizatori to nisu želeli da urade jer nisu imali ukrase, niti bilo koga ko bi mogao da dekoriše apartman, ali kada su shvatili da je vrag odneo šalu i da ona ne silazi u studio, morali su da popuste" govori  naš izvor koji se zatekao na licu mesta. On je na to još dodao da su nakon svega ljude pozvali scenografa, koji je imao slobodan dan, kako bi okitio njen aprtman.

"Svi su bili besni, ali su morali brzo da delaju kako ostali članovi žirija ne bi dugo čekali... Brzo su morali da se snađu kako bi našli roze ukrase, jelku i sve novogodišnje ukrase kojima bi okitili mesto na kojem pevačica provodi vreme u pauzama snimanja.

Na kraju je pristala da snima prvu emisiju, a da za to vreme dekorateri i scenografi okite njen apartman... Tražila je da jelka bude velika i da ima mnogo roze ukrasa kako se ne bi razlikovala od ostalih predmeta u prostoriji. Kada je na kraju prve snimajuće emisije videla kako je ukrašen apartman, pevačica je bila prezadovoljna i poručila je organizatorima da sve može da se postigne kada se hoće"  govori ovaj izvir na kraju.

Nakon što smo saznali za ovaj incident pozvali smo  članicu žirija da prkomentariše ove navode,međutim, ona se nije javljala na telefon, niti je odgovarala na naše poruke.

Inače, Zorica je na samom početku šou programa tražila da se apartman u kojem ona boravi razlikuje od drugih, pa je tako ispunjen njen zahtev da boravi u roze prostoriji sa nameštajem u istoj boji, pa se tako u kompleksu sa oko 100 apartmana koji su sređeni na isti način, samo se Zoričin razikuje. Između ostalog, to je bio i jedan od uslova da pristane da bude članica žirija....

ALO !

TEST RANDOM: 195