DUŠKO UGLAVNOM MENE IGNORIŠE: Jelena Karleuša otkrila pravu istinu o braku sa Tošićem!!!

 DUŠKO UGLAVNOM MENE IGNORIŠE: Jelena Karleuša otkrila pravu istinu o braku sa Tošićem!!!

Svima već dobro poznata pop diva već godinama uživa u skladnom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem
Jelenu Karleušu mnogi doživaljavaju kao opasnu ženu, a ona otkriva da to sve maska. JK je otkrila detalje iz bračnog života...

“Ja samo delujem

kao neko ko vodi glavnu reč, ali on je od one opasne fele. Oni mirni i tihi su najopasniji. Ove glasne, burne osobe kao ja, mi smo male mace”, kazala je Jelena i otkrila da dolazi i do svađa u braku.

“Duško uglavnom mene ignoriše, tako da sam shvatila da kod njega dreka ne prolazi. Da, posotoji svađa, ali posle svađe sve je slađe”, govori JK. Duško Tošić prava je zvezda u Truskoj gde u klubu “Bešiktaš” igra fudbal.... Jelena je takođe   veoma popularna preko, Turci je obožavaju, a čak su dobili i ponudu da snime rijaliti. Ipak Karleuša nije želala rijaliti ni u turskoj produkciji.

“Ja sam osoba koja nema poroke, ne pijem kafu, ne izlazim, kućni sam tip, jako sam zatvorena, imam mali krug ljudi oko sebe, vrlo sam mirna i uglavnom sam i ne našminakana. To sam ja privatno. Kad god odem u neki šoping gledam samo posteljine i bade mantile, to najviše volim. To mi verovatno podsvest govori “umorna si””,kazala je Jelena u emisiji Exkluziv.

Svet

TEST RANDOM: 801