DRAGAN KARLEUŠA OČAJAN: Jeleni SMEŠTAJU UBISTVO bivšeg momka Ćuruvije ...

DRAGAN KARLEUŠA OČAJAN: Jeleni SMEŠTAJU UBISTVO bivšeg momka Ćuruvije ...

Dragan Karleuša, bivši zamenik načelnika UKP je izjavio juče da njegovoj ćerki,svima dobro poznatoj pevačici Jeleni Karleuši, smeštaju umešanost u ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

"To rade bolesni umovi, moja ćerka je bila u vezi

sa Zoranom Davidovićem Ćandom, ali on nije imao nijedno krivično delo. To što moju ćerku i Davidovića upliću u ovaj slučaj je čista nameštaljka"  kazao  je Karleuša pred početak suđenja za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

Karleuša, inače bivši šef policijske grupe koja je istraživala Ćuruvijino ubistvo, je počeo svoje svedočenje 28. oktobra. On je tada kazao da se na osnovu operativnih saznanja došlo do podataka da je Služba državne bezbednosti umešana u to ubistvo, ali da to nije moglo da se dokaže.

Karleuša je još kazao da je od početka rada na slučaju Ćuruvija - sve, i tajno pračenje i prekid praćenja na dan ubistva, ukazivalo na to da je "Služba involvirana", ali to nije moglo da bude dokazano. Zora Dobričanin Ikodinović, advokat, je insistirala da Karleuša objasni da li su se pominjala i druga imena osim optuženih, uključujući i Zorana Davidovića Ćandu.

"Ćanda je bio sitni kriminalac, koji je, nažalost, imao neku vezu sa mojom ćerkom Jelenom. Video sam ga nekoliko puta pre ovog događaja"  kazao  je tada Karleuša.

On je juče još  istakao da nije tačno da je njegova ćerka bila sa Ćandom u automobilu koji je pratio Ćuruviju pre ubistva, kako je ispričao svedok tužilaštva, Milovan Brkić... Karleuša je još naglasio i da mu je na prošlom suđenju "izletela rečenica" da je Davidović bio sitniji kriminalac, kazavši  da ne želi da iznosi svoje mišljenje o mladićima sa kojima se njegova ćerka nekad zabavljala.

Od ranije je poznato da je Ćuruvija ubijen na Uskrs 11. aprila 1999. u Beogradu, a za njegovo ubistvo Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti tadašnjeg načelnika DB-a Radomira Markovića, načelnika beogradskog centra DB-a Milana Radonjića i bivšeg glavnog inspektora druge uprave DB-a Ratka Romića.

Srbijadanas

TEST RANDOM: 990