Dali je ovo zaista istina: četvorica mladića pokušali da prebiju Anastasiju i njenog dečka???

Dali je ovo zaista istina: četvorica mladića pokušali da prebiju Anastasiju i njenog dečka???

Svima je poznato da naša velika fol zvezda Ceca privalači mnogo pažnje javnosti.Medjutim kako su njena deca odrasla skoro da se može reći da ne zaostaju za mamom. Gdje god da se pojave oni su u centru pažnje.

"Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece

Ražnatović, je u vezi sa Kostadinom Terzićem, sinom predsednika zajednice Jelen superlige iOFK Beograda Zvezdana Terzića.Ta informacija ne bi bila toliko zanimljiva da Kostadin nije brat Maše Terzić, koja je bivša devojka Anastasijinog brata Veljka Ražnatovića.

Iz drugarstva se vremenom rodila ljubav između Cecine ćerke i Terzinog sina. U početku se s njima družio i Mašin i Kostadinov brat Nikša, ali je ubrzo shvatio da je suvišan", kaže jedan od drugara Cecine dece.

Pre samo par dana desio se jedan incident koji je privukao pažnju javnosti.

Ispred kuće Zvezdana Terzića nepoznata grupa mladića fizički je nasrnula na Kostadina Terzića i Anastasiju Ražnatović.

Do ovog incidenta je došlo kada su četvorica mladića presreli mladi par, pred kućom v.d generalnog sekretara Crvene Zvezde. Nakon što su ih mladići provocirali prozivkama, odmah potom su i fizički napali Kostadina.

Svetlanu Cecu Ražnatović je priča, da je njenu ćerku pretukao dečko veoma iznervirala i jako potresla, pa je ovaj slučaj odma prijavila policiji i angažovala telogranjitelje za svoju ćerku i sina.

Ubrzo je na lice mesta došla i policija, koja je privela sve koje su učestvovali u tuči, pa i Zvezdana Terzića, ali su ga ubrzo pustili kući.

Mladići koji su napali Anastasiju i Kostadina u izjavi su rekli da su oni zapravo branili Anastasiju jer ju je Terzićev sin tukao.

Piknik.rs/Zenskikutak

TEST RANDOM: 233