Čola se razvodi! Sledi mu velika drama!

Čola se razvodi! Sledi mu velika drama!

Definitivno jedan od najpopularnijih pevača oženio se pre 16 godina...

Zdravku Čoliću, koji je pre 16 godina stupio u brak sa voljenm suprugom Aleksandrom Čolić i sa njom dobio ćerke Unu i Laru, predstoji razvod,barem  prema predviđanjima bosanske proročice Azire

Muratović. 

Sarajka je, kako navodi Kurir, gledajući u kašike predvidela da će pući brak po mnogima najveće zvezde na ovim prostorima...

"U toku daljeg života doživeće nekoliko dramatičnih promena smera, i to zbog sudbine, nad kojom on za sada ima kontrolu. Te promene će biti nagle i neočekivane " sa mnogo samopouzdanja predviđa ona. 

" Druga, četvrta i sedma kašika pokazuju mu probleme u braku, a šesta pokazuje čak i razvod! On je nepredvidiv, nezavisan i tvrdoglav, i ne može niko da utiče na njega da nešto promeni dok on to sam ne oseti, ili ne shvati da treba nešto da menja... Čolić je za sada u braku miran i siguran i to mu daje snagu, dok se ovo sudbonosno ne desi. To će ga prilično poljuljati " kazala je Azira za bosanske medije. 

Ona jop tvrdi da će popularnom pevaču jedna žena praviti probleme i na poslovnom i na privatnom planu. 

"Zdravko zna sa novcem, koji je u stilu njegovog života, pa mu druga kašika pokazuje da će početi nešto privatno da radi, što neće ići dobro. Imaće problema koje će mu praviti ženska osoba, pa mu je bolje da ovo i ne započinje"  kazala  je Azira na kraju. 

srbijadanas

TEST RANDOM: 251