Branislava ŽESTOKO: Lukas i moj muž su obični KLOŠARI! Oni su me...

Branislava ŽESTOKO: Lukas i moj muž su obični KLOŠARI! Oni su me...

Pošto je odlučila da se sada otisne u pevačke vode, Branislava Pašajlija grabi što je više moguće medijske pažnje za sebe...Bivša devojka Ace Lukasa se požalila  danas u medijima da su je njen muž i Aca nakon raskida ostavili bez dinara

.

"Izdržava me sadašnji momak jer su me i Lukas i muž ostavili bez dinara u momentu dok se sve raspadalo. Nijedan mi nije čak ni garderobu poslao, a o novcu da ne pričam! No nebitno… Ja sijam, iako su me ostavili u problemima, i muž i Lukas" kazala je ona za Pink i dalje nastavila:

"Poznato je da sam sa bivšim mužem u katastrofalnom odnosu, podneta je tužba za razvod braka jer on odbija da zbrine dete i nije ga video otkako se sve sa Lukasom izdešavalo! Inače, on je i pre mene dobio vanbračno dete koje nije video sedam godina, uopšte ne brine o njemu".

Lozničanka je na to još dodala da nije tačno da je ona ta koja ne vodi računa o detetu.

"Sin je uvek kod mene, pa nikada se nismo ni rastavili! Svaki dan sam sa detetom, živi sa mnom, ide u vrtić… Gospodin tata ga nije video skoro tri meseca, niti ga izdržava, prekinuo je svaki kontakt. Nisam u kontaktu sa Lukasom, čak mi je okrenuo leđa iako je znao da je i muž isto to uradio… Da sam ostala bez dinara i bez svega, mesta za život. Ma, i on i Željko su najobičniji klošari, a ja sam uprkos svemu ostala jaka i nesalomiva" , kazala  je Branislava na kraju.

Da se podsetimo, Branislava snima duet sa Lukasovim najvećim estradnim neprijateljem Željkom Šašićem. Sve zbog osvete...

Svet

TEST RANDOM: 189