Božo Vrećo se oglasio povodom udaje za Luisovog sina!!!

Božo Vrećo se oglasio povodom udaje za Luisovog sina!!!

Božo Vrećo, veoma popularni pevač sevdalinki iz Foče, je potvrdio  na svom Fejsbuk profilu vest koju su mediji preneli nakon njegovog nedavnog koncerta u Beogradu - da se udaje i seli u Beograd...

"Dragi moji, znate da ja nikad ništa ne krijem od vas pa zato i pišem

ovog jutra da vas lepo obavestim o svemu vezano za moju vezu, jer se već piše o udaji/ženidbi, kako god... Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene, već idući mesec mi se selimo u naš dom, moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu", napisao je Vrećo na Fejsbuku.

Vrećo je na to još dodao i da još nije utvrđen tačan datum venčanja, ali da će se to svakako desiti ove godine u intimnoj atmosferi, bez pruisustva medija.

Ljubav Bože Vreće, kako pišu bosanski mediji, jeste muzičar Marko Luis, sin poznatog pevača i muzičara Luisa koji je poginuo pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći,tako  prenose bosanski mediji. Vrećo i Luis, kažu njihovi prijatelji, u vezi su duže vreme, a nedavno su se zajedno fotografirali na beogradskoj Skadarliji.

Međutim, Božo Vrećo se oglasio na svom Fejsbuku i demantovao.

TEST RANDOM: 735