BITKA KOJA SE TEŠKO DOBIJA: Đole Balašević u problemima, porodica ne krije veliku zabrinutost

BITKA KOJA SE TEŠKO DOBIJA: Đole Balašević u problemima, porodica ne krije veliku zabrinutost

"Molimo za razumevanje..."

Nakon što se pre samo nekoliko dana napravio haos povodom lažnog profila Saše Popovića na društvenim mrežama, sada je i pevač  Đorđe Balašević postao žrtva krađe identiteta na internetu..

Iako

nije ništa neobično da poznate ličnosti imaju mnoge  lažne profile koje uglavnom prave njihovi fanovi, ali je sve više slučajeva u kojima osobe čiji je identitet ukraden imaju razne probleme zbog toga...

Porodica pevača ne krije zabrinutost zbog toga što će Đole morati da vodi bitku koja se teško dobija,, pa se i njegova ćerka Beba Balašević obratila putem svog ličnog profila na Fejsbuku rekavši da porodica kreće  u ovu borbu zajedno. 

"Molimo za razumevanje...Poslednjih godina na internetu se pojavio beskonačan broj lažnih tatinih naloga. Lepa je istina da to uglavnom rade fanovi iz najbolje namere da se nova pesma, stih ili vest podele sa ostalima... Nažalost sve je više konfuzije i pogrešnih informacija, u nekim slučajevima čak i zloupotrebe i počeli smo proces sređivanja naloga na svim kanalima... Dakle jedini za sada pravi nalog na kom se obraća tata ili drugi članovi porodice su moj lični FB nalog i FB stranica Đotovi. Hvala na razumevanju"  - napisala je Đpletova čerka.. 

srbijadanas

 

TEST RANDOM: 115