"Zašto odlaziš, srce moje?": Stradala Suzana s bebom, položenom na srcu, sahranjena u belom kovčegu (FOTO)

"Zašto odlaziš, srce moje?": Stradala Suzana s bebom, položenom na srcu, sahranjena u belom kovčegu (FOTO)

Ovog puta suze u Kostenici baü niko nije mogao da suzdrži...

Tragično poginula u saobraćajnoj nesreći porodilja Suzana Bogdanović (33) i njena beba su sahranjene danas. Suze su tekle malim selom Kostenica u prokupačkom kraju, koju je tragedija zavila u u crno.

Uz

jecaje se porodica oprostila oprostila od Suzane, i njene bebe koja je živela samo jedan dan... Nju su lekari u Prokuplju carskim rezom porodili, ali je ona, ipak, u Nišu preminula. Lekari su tokom noći pokušali da tek rođenu devojčicu, ali je i ona preminula...Beba je položena sa majčine leve strane u kovčegu, da joj bude bliže srcu.

"Srce moje, zašto odlaziš i šta ćemo sada bez tebe"  plakao je ožalošćeni  suprug Vitomir dok su je spuštali u grob i dok ih grli, njegova dva sina, Stefana (14) i Danila (11) koji sve vreme stoje kraj njega, niko se ne trudi da sakrije suze...

Više puta je interevenisala  Hitna pomoć jer je Suzanin otac Miša i majka Dragica nisu želeli da se odvoje od ćerke...

"Sunce moje jedino. Vitko, uzeše mi je, šta ćemo sada"  - jedva je uspela da izsti Suzanina majka Dragica Jovanović, koja je kao i Suzanin otac Miša jedva uspela da dođe do groba.

" Oko 12 sati doneo je Vitko bebu u malom kovčegu. Držao je čvrsto dok je ulazio u dvorište i uneo u kuću. Nije prestao da plače, a čini se da je izgubio snage da bilo šta kaže" govori nam rošak porodice Bogdanović.

I dok se opraštaju od stradalih, svi ćute.

"Ta beba nije planirana. Suzanu sam sreo pre mesec dana. Smešila se i rekla da nisu planirali, ali da su se obradovali. Još kada su im rekli da je devojčica, svi su bili srećni. Deca su stalno pričala: "Dolazi nam seka" rekla nam je jedna komšinica.

Trudnica Suzana Bogdanović (33) je preminula  u sredu nakon sudara dva putnička automobila u selu Gornja Stražava kod Prokuplja.

Žarko P., državljanin Hrvatske, zadržan je u pritvoru. Prema prvim informacijama, Žarko je, iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu na putu i udario u vozilo u kojem je bila trudnica u selu Gornja Stražava kod Prokuplja... On je bio sa verenicom u kolima, a porodica Bogdanović im zamera što nisu pritekli Vitomiru u pomoć koji je pokušavao da pomogne svojoj supruzi Suzani.

Kako za sada nezvanično saznajemo, Žarko P. je kazao istražnim organima da nije brzo vozio.

(Telegraf.rs/B.R.)

TEST RANDOM: 112