TRAGEDIJA MLADE ALBANKE: Poslali je u London da se uda za zemljaka, on je vratio ODSEČENE GLAVE U KOVČEGU!!!

TRAGEDIJA MLADE ALBANKE: Poslali je u London da se uda za zemljaka, on je vratio ODSEČENE GLAVE U KOVČEGU!!!

Albanac iz Londona, Arben Reksa (32),je  osuđen na 10 godina zatvora zbog monstruoznog ubistva svoje žene kojoj je gotovo odrubio glavu jer je sumnjao da nije devica...Arben je ubio Elidonu Demiraj (25) 31. januara 2016. godine u njihovom stanu na Islingtonu, tri meseca nakon što je

ona došla iz Albanije gde je  njihov brak ugovoren...

Policajci koji su izašli na uviđaj su prizor koji su zatekli opisali kao pravi horor...Telo ove mlade žene sa čak 27 ubodnih rana na vratu i modrica na telu, koje su ukazivale da je borba trajala neko vreme, ležalo je na krevetu.

Na telu su pronađeni i stariji ožiljci od ubadanja što navodi na zaključak da je zlostavljanje trajalo duže vreme...

"Ispratili smo je u London kao mladu, a vraća nam se mrtva. On ju je izolovao tri meseca i nije joj dozvoljavao da upozaje ljude... Elidona je bila moderna devojka, uzorna i veom pristojna. Svi su je voleli i poštovali, u školi, na poslu, svuda"  kazali su njeni roditelji na suđenju.

Arben, koji je sam pozvao policiju nakon brutalnog zločina, je bio izrazito ljubomoran i posesivan, utvrđeno je tokom suđenja, kao i da je i ranije bio nasilan prema ženama.Jednom je napao svoju bivšu devojku, optužujući je da je spavala s nekim od putnika u autobusu kojim su tada putovali, gurajući ruke u njene pantalone "da proveri".,,

Takođe,je  bio  opsednut nevinošću svoje žene koju je ubio, i strahovao je da je možda imala abortus u prethodnoj vezi, a otkriveno je da je tražio na internetu kako utvrditi da li je žena devica... Čak je jedno vreme sumnjao i da je bila silovana u prošlosti.Ubica je tokom suđenja plakao sve vreme, ali odbrana ipak nije uspela da dokaže da je neuračuljiv... U svoju odbranu kazao je da mu Elidona nije posvećivala dovoljno pažnje.

"Naravno da je u vreme zločina bio van sebe, ali pre toga mu je bilo dobro" zaključio je tužilac...

 

Kurir.sr / Daily mail

 

TEST RANDOM: 549