Uskoro ću doći u Beograd: Jelenina tetka zatražila starateljstvo nad Janom!

Uskoro ću doći u Beograd: Jelenina tetka zatražila starateljstvo nad Janom!

Isplivali sasvim novi detalji!

Ljubica Manojlović iz Kruševca, tetka zverski ubijene prevačice “Granda” Jelene Marjanović (33),je sada  zvanično zatražila starateljstvo nad malom Janom (7), ćerkom ubijene sestričine, kako se saznaje od izvora bliskih porodici

ubijene. Jelenina najmlađa tetka po majci je  potvrdila saznanja i kazala da je spremna da vodi računa o maloj Jani, za koju je veoma vezana.

"Hoću da vodim brigu o Jani, a o tome će da odluči Centar za socijalni rad. Koliko znam, zahtev su podneli Jelenin stric Branislav Krsmanović, kao i Jelenina strina Gorica" kazala je Ljubica, koja nakon smrti Jelenine majke Zorice (53) vodi brigu o njenoj kući u Borči.Ljubica nerado priča o porodici Marjanović, ali ističe da je Jelenina familija malu Janu viđala i da se sa njom čula sve do 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen.

"Dok je on bio na slobodi, uvek nam je omogućavao da je vidimo i čujemo se sa njom telefonom. Sa njim nikakav problem nismo imali. Sada se preko prijatelja i drugih rođaka raspitujemo o njoj jer sa Zoranovim roditeljima i bratom nemamo nikakav kontakt... Nemam ni njihov broj telefona" govori Ljubica, najmlađa Jelenina tetka po majčinoj liniji, sa kojom je ubijena pevačica bila veoma bliska.

Jelenina tetka izbegava da odgovori na pitanje da li se čuje sa malom Janom i šta joj prijatelji pričaju o njoj.

"Ne bih o tome. Čekali smo više od godinu i po dana da vidimo ko je ubio Jecu, pa ćemo sačekati i podizanje optužnice. Do tad naša noga u kuću Marjanovića kročiti neće! "- kategorična je rekla Ljubica.

Osim zategnutih odnosa sa ostatkom porodice Marjanović, još jedan razlog je sprečio Ljubicu da dođe u Beograd i Jani čestita rođendan.

" Imala sam virus, ali uskoro ću doći u Beograd. Mnogo nam je teško bez Jelene, sestre Zorice i naše majke, bez kojih smo ostali u roku od šest meseci" kazala je Ljubica. 

srbijadanas

TEST RANDOM: 795