TIP I ŽENA NAGLO UŠLI U AVION: Svi se slomili kada su shvatili šta se dešava...

TIP I ŽENA NAGLO UŠLI U AVION: Svi se slomili kada su shvatili šta se dešava...

Svi putnici zrakoplova  Alaska Airlinesa, koji su u petak iz Los Angelesa išli za  Seattle, bili su gosti jedne veoma posebne svadbe koju je organizirala posada aviona, a čija je glavna protagonistica bila stjuardesa Kristy Stratton.

U ulozi mladenke, Kirsty i njezin zaručnik,

mladoženja Jim Larsen, upriličili su svadbenu svečanost u avionu, kako bi, osim sudbonosnog da, ispunili želje umirućoj majci.

Jim i Kirsty su se upoznali na istoj toj zrakoplovnoj liniji, prije punih 6 godina. Ovaj par, koji je odlučio vjenčati se u avionu, učinio je to iz više razloga. Činjenica da je Jim upoznao svoju stjuardesu baš na letu iz LA-a u Seattle, gdje sada oboje žive, samo je jedan od razloga.

 

"Razmišljala sam o originalnoj svadbi, kada sam se jednu večer umorna vraćala s posla. Tada mi je palo na pamet kako bi bilo baš super održati ceremoniju na istom letu na kojemu smo se upoznali", kazala je Kirsty za Today.

 

Nakon što joj je tvrtka za koju radi punih 11 godina dala blagoslov, osim mladoženje, ukrcala je svojeg župnika, najbolju prijateljicu koja je ujedno bila i fotografkinja događaja te svoju bolesnu mamu.Zrakoplov je poletio, a putnici su se iznenadili kada je posada počela puhati balončiće od sapunice i podijelila im čokoladne ružice i šećerna srca, baš kakve je Jim poklonio Kirsty na njihovom prvom spoju.

 

Nakon pola sata leta, stjuardesa je preko razglasa objasnila putnicima što se događa, dajući im uvid u detalje ove ljubavne priče. Potom su Jim i Kirsty, u prisustvu pilota, izmijenili prstenje i značke u obliku krila aviona, a sve je to, iz prvog reda promatrala majka mladenke, Billie Jo Stratton.Naime, baš kao i njezinoj kćeri, udaja na zrakoplovu bila je ostvarenje njezinih želja. Billie je dijagnosticiran rak i rečeno joj je kako neće dugo poživjeti, pa je poželjela nekoliko stvari. Prije svega, vidjeti gdje to godinama radi njezina marljiva kćer stjuardesa.

Poželjela je vidjeti ju kako se udaje i otputovati s kćerkom, još jedan turistički izlet.

 

Naime, Bille je svojoj kćerki Kirsty usadila ljubav prema putovanjima, pa je djelimice i kriva za njezinu karijeru u avijaciji. Ona je željela otići s njom na još jedno putovanje i to u Italiju, ali zbog raka su ti planovi otkazani. Umijesto toga, zadovoljila se svadbom u zraku i odlaskom u Seattle.

 

"Mama se smješkala sedmicama unaprijed. Vjenčanje ju je jako razveselilo, a nakon toga je s nama provela neko vrijeme u Seattleu" , kazala je Kirsty.

 

Nakon silaska s oblaka, jer vjenčali su se 35 000 metara iznad zemlje, pozvali su oko 60-ak gostiju i na proslavu vjenčanja, na zemlji.

(Net.hr)

TEST RANDOM: 116