NEVJEROVATAN PREOKRET: Stefani donijela odluku koja je zaprepastila sve gledaoce

NEVJEROVATAN PREOKRET: Stefani donijela odluku koja je zaprepastila sve gledaoce

Sinoć je kuću Velikog Brata OBN TV napustila Ivona. Stefani , otkako je prekinula romansu s Ervinom, već nekoliko puta istaknula da želi napustiti Big Brother kuću, ali se na to još uvijek nije odvažila. Jedan od razloga zbog kojih ostaje jest i to što, kako je rekla  Big

Brotheru, nema novac za autobusnu kartu od Beograda do Splita. Nakon burne svađe s Barbarom, kojoj je Ervin izjavio ljubav, a s čim se Stefani – htjela to ona priznati ili ne – ne može pomiriti, odlučila je ipak da napustiuću.

Big Brother joj je na to kazao da će joj oni kupiti kartu za Split, ali da prvo dobro razmisli o svom potezu. Naime, ona je bila u Ispovjedaonici i razgovarala s Big Brotherom koji joj je rekao da do jutra promisli što želi i ako ostane ustrajna u namjeri da napusti Kuću na Košutnjaku, to će se u roku od 24 sata i dogoditi.

Stefani je svoju tajnu povjerila i Brandži te ga je zamolila da nikom ne govori ništa. isprva su tu vijest znali samo on i Tina.

Stefani je kasnije saopštila svoju odluku svim ukućanima, a čak se i rasplakala kada je Barbara iznijela svoj govor, te su se tom prilikom njih dvije pomirile. Šta će biti dalje  pokazati će vrijeme.

TEST RANDOM: 409