KRAJ LJUBAVI: Zbog ovog je Sandru Afriku dečko šutnuo ...

KRAJ LJUBAVI: Zbog ovog je Sandru Afriku dečko šutnuo ...

Mikiša se uverio da su priče da se folkerka tajno viđala sa oženjenim muzičarem na njegovu žalost tačne, zbog čega je raskinuo njihovu dugogodišnju vezu, ali ne i zajedničku  saradnju. Pevačica Sandra Prodanović Afrika je ostala bez dugogodišnjeg dečka Aleksandra

Mikiše Moskovljevića. On ju je ostavio kada se uverio u ono što su mu pojedinci pričali - da mu je neverna.

Naime, kako tvrdi naš dobroobavešteni izvor, pevačica je Mikišu, koji joj je i menadžer, prevarila s jednim muzičarem. I to oženjenim. On je Afriku povremeno pratio na nastupima i tako su se zbližili.


"Sandra je Mikišu varala nekoliko meseci. On je u početku mislio da su to samo priče zlobnika i nije verovao u njih dok ih sam nije uhvatio zajedno. Iako je odmah rešio da ostavi Sandru, tačka je stavljena samo na njihov ljubavni odnos. Saradnju su nastavili, pa joj on i dalje ugovara nastupe i ide s njom u diskoteke i na nastupe.

I dalje je on voli, tako da postoji mogućnost da joj oprosti i da njihovoj ljubavi drugu šansu" govori izvor KuriraSandra je karijeru počela kao igračica Mileta Kitića. Često je dovođena u vezu sa zgodnim sportistima, poput reprezentativca i zlatnog „orlića“ Andrije Živkovića, a proslavila se po izjavi da po nastupu zarađuje i 5.000 evra.

TEST RANDOM: 821