EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Ovako je Ana Bekuta izgledala prije estetskih operacija!!!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Ovako je Ana Bekuta izgledala prije estetskih operacija!!!

Poznata pjevačica Ana Bekuta (56)je zategla kožu lica i vrata prije dvije godine, a Kurir je došao u posjed ekskluzivnim fotografijama koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju prije nego što je taj zahvat obavljen.

Po njegovom savjetu, pjevačica

se fotografisala bez trunke šminke, i to iz svakog ugla, da bi joj se na fotografiji jasno vidjele sve bore i izraženo crvenilo na vratu.

Većina obožavalaca sjeća se Ane i iz perioda spuštenih kapaka i sa veoma zaobljenim nosem, a skalpel joj je, po svemu sudeći, pomogao da se dodatno "proljepša".

Da se podsjetimo, Bekuta je prije petnaest godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pjevačica je prije dvije godine odlučila da uradi u Španiji kod svjetski poznatog plastičara.

Da je išla na remont Bekuta krije i od najbližih prijatelja, ali fotografije do kojih smo uspjeli da dođemo odale su je.

"Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvijek izgledala onako kako je željela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lijepo.

Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji.

Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno" govori naš obaviješteni izvor.

Veoma tajnovita

On objašnjava zbog čega se Mrkina partnerka odlučila da lice radi u inostranstvu, a ne u zemlji Srbiji.

"Ana ne voli da priča šta je radila na licu i tijelu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih plastičara. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti" govori na kraju naš izvor

Pogledajte i ove fotografije:

(Kurir)

TEST RANDOM: 400