ŠOOK! Iznenada u Zadrugu ušao - ON! Kija pila kafu, ugledala ga... za ime Boga!!!

 ŠOOK! Iznenada u Zadrugu ušao - ON! Kija pila kafu, ugledala ga... za ime Boga!!!

Ovo je bio užasno neprijatan momenat!!!

Proka je došao u posetu Beloj kući i ono što je video nije mu se nimalo svidelo... Maramice su bile po podu, što je gazda i te kako osudio, pa ih je iskritikovao na način svojstven njemu.Vođa je odmah krenuo

za njim u obilazak ostalih objekata, a krenuli su od kazina koji je bio u katastrofalnom stanju.

"Ostavljeno je sve na sve strane, sve je prljavo. Zadatak broj jedan je da očistite kazino, jer treba opet da dođete ovde" pridikovao je Proka.
Nakon toga krenuli su ka fabrici, gde situacija, po njegovom mišljenju, nije bila ništa bolja:
Kako su nastavili dalje, Proka i Vojke su u pabu zatekli Kristinu Kockar, Anu Korać i Jelenu Krunić koje su uživale u ispijanju kafe dok su kovale plan kako ukrasti hranu i kome. Kad ih je Proka ugledao, bio je vidno iznerviran:

" Samo vi uživajte, nemojte da remetite svoje uživanje, izvinite, molim vas!"  kazao je gazda, dok ga je Kija preneraženo gledala, kao i ostale dve prisutne ukućanke.

Kako je pridikovao ovim ukućankama, među njima se našla i Žiža Stojanović koja često bude i te kako duhovita, pa ni ovaj put joj nije promaklo da Proku upita za mišljenje o nečemu za šta on nije zadužen.

Gazda se izjasnio da to nije njegov posao, ali verujemo da je ova scena nasmejala širi auditorijum... Proka je u nastavku obilazio dvorište, a ukoliko želite da pogledate kakva je bila njegova reakcija i koliko je bio zadovoljan njihovim održavanjem Bele kuće..

srbijadanas

TEST RANDOM: 405