Šokirali smo se sa orošavanjem vagine, a srpski pevači i biznismeni rade još nešto luđe... (FOTO)

Šokirali smo se sa orošavanjem vagine, a srpski pevači i biznismeni rade još nešto luđe... (FOTO)

Godinama mošnice se više naboraju i opuste, ali posle nove intervencije testisi izgledaju glatki, mlađi i veći.

Nakon orošavanja vagine, konačno i srpski muškarci nešto novo mogu da preduzmu u vezi svog međunožj..a. Nova estetska intervencija je postala 

hit među muškarcima u Srbiji - najviše među srpskim pevačima i biznismenima starijim od 35 godina...

Reč je o takozvanom "peglanju jaja" ili podmlađivanju mošnica (skrotuma) kako više ne ni bila naborana, već glatka i zategnuta, a naizgled i veća. Do sada su naši muškarci uglavnom operacijom zatezali kapke, produžavali i podebljavali penis, skidali salo sa stomaka, a od nedavno u našim bolnicama stigao je i ovaj hit iz Holivuda, koji se u lekarskim krugovima naziva "skrotoks" (složenica od početnih slova reči SKROtum i poslednjih slova reči boTOKS).

Svakom muškarcu stari i nabora se koža, pa tako i koža na mošnicama usled konstantne regulacije toplote, jer skrotumu ne odgovara telesna temperatura, već mora biti niža za stepen, dva... Godinama to postaje sve izraženije, negde već od 35, 40 godina, što nekim muškarcima koji vode računa o tome, naizgled ne izgleda lepo.

KAKO SE "PEGALAJU JAJA"

Među srpskom estradom, kako govore upućeni, prava je pomama za novom intervencijom. Radi se u lokalnoj anesteziji i traje svega desetak minuta. A košta oko 400 evra.

Usled procesa starenja i na testisima  javljaju se promene poput boranja i spuštanja.

Usled procesa starenja i na testisima se javljaju promene poput boranja i spuštanja, a ono što se muškarcima sviđa kod botoksa je činjenica da oni nakon zahvata izgledaju ne samo mlađe, već i veće. Prvo se mošnice premažu anesteziološkim kremom, a zatim se na nekoliko mesta injekcijom ubrizga botoks...  Efekti se vide tek posle nekoliko dana, a valja ponavljati intervenciju kako bi se testisi održali glatkim, mladim i većim.

Izgled većih testisa ne znači i veću plodnost, već se može dogoditi da se zbog tretmana privremeno smanji broj i kvalitet spermatozoida, pa se ne preporučuje onim muškarcima koji bi još da imaju potomstva...

TOP 12 ESTETSKIH INTERVENCIJA KOD SRBA

- zatezanje kapaka

- operacija ušiju

- operacija nosa

- presađivanje kose

- liposukcija

- zatezanje podbratka

- uvećanje penisa u dužinu

- uvećanje penisa u obimu

- beljenje predela oko anusa

- ugradnja silikona u grudi

- ugradnja silikona u zadnjicu

- botoks za uvećanje usana

TEST RANDOM: 819