Šokantna ispovijest Sare Sefić: Ja kao njegova sestra j*** vam najmilije!!

Šokantna ispovijest Sare Sefić: Ja kao njegova sestra j*** vam najmilije!!

Nakon što je Sanjin Sefić vozeći prebrzo i i kroz crveno svetlo na semaforu usmrtio dvije mlade studentice Editu Malkoč i Selmu Agić, pri bijegu iz Bosne i Hercegovine u Srbiju su mu pomogle četiri osobe, tako piše Hayat.ba.

Među tim osobama je i sestra samog Sefića,

Sara Sefić (1994).  Samo dan nakon Sefićevog bijega sarajevska policija je u Kasindolskoj ulici na Ilidži uhapsila osumnjičene, Saru Sefić (1994) i Suada Nišića (1988). Na mjestu gdje su oni uhapšeni je pronađen  i golf koji je Sanjin Sefić vozio te večeri. 

Ovi osumnjičeni pomogli su mu da se prebaci do Općine Rudo, gdje ga je čekao ilegalni taksi vozač Goran Perišić, kako bi ga prevezao u Srbiju preko graničnog prelaza Uvac. Skoro tri mjeseca nakon toga Sefić je jučer izručen Bosni i Hercegovini. 

Sinoć, po prvi put se javnosti putem profila poznatog redakciji portala hayat.ba, obratila i sestra Sanjina Sefića, ranije pomenuta i uhapšena, Sara Sefić i to sa sljedećom porukom, koju prenosimo u cijelosti:

"Ljubavi moja, ti znaš da te sestra voli više od života svog. Sad što nismo zajedno i nije nam nešto novo. Dok mi imamo šarm milionera, drugi se pitaju od čega. Znaš da su ljudi kod nas bijeda. Znaju samo da blate i pljuju i uživaju u tuđoj nesreći. Šta ćeš braco, oni se zavukli u rupe i komentarišu a ja gradom ponosno hodam, podignute glave. Jer nisu svi primitivci i bijeda, ipak ima onih koji te vole i znaju pravog tebe. Ali sve se nekako predevera kad imaš viziju, imaš san. Hahahahah. Ti si moj svijet, onaj kojeg zavolim i zamrzim u sekundi, ali onaj za kojeg sam spremna život da dam. Sestra jedne od ove dvije cure kaže: ne očekujte ništa od suđenja, jer Allah zna šta je najbolje i da će biti onako kako treba da bude. Jer i za 20 godina ono što se desilo, njih neće vratiti...

 

Znaš šta sam ti rekla: danas si bio ti, sutra mogu biti ja, neko drugi, peti, deseti. Samo ova bijeda što smo im trn u oku može da razmišlja kao primitivci, ali i sam znaš koliko je danas nepismenih.

 

Ps, ovih 5 djevojaka s fakulteta što glume idiote pa lijepe neke plakate i protestuju, ja kao njegova sestra vam j**em najmilije. Ako već želite da lijepite plakate, onda neka to bude kako i priliči, jer nisu plakati za koncert. Javite se da vam kupim traku kako treba, a ne za karton u granapima. Ipak nas dvoje nismo navikli na bijedu. Vi ko spoj tekstila, a mi ko Versace i svila smo" , završava Sara Sefić.

 

Kerim Čelik, koji inaće  zastupa Saru Sefić, kazao je da nema smisla određivati nekom pritvor ko se neće i ne može kazniti. Naime, Sara Sefić, kao sestra osumnjičenog, po krivičnom zakonu ne može odgovarati za pomoć svom srodniku.

Nakon obajve ovog teksta redakciji portala Hayat.ba se  javio Jasmin Sefić, otac Sanina i Sare, koji trvdi da je profil njegove kćerke hakovan...

Šta je prava istina ostaje nam da vidimo.

(Hayat.ba)

TEST RANDOM: 572