SKANDAL! ERIN SIN TUKAO ŽENU! Ojdanić: Oboje sam ih izbacio iz kuće! NASTAO JE HAOS KAD GA JE JELENA....

 SKANDAL! ERIN SIN TUKAO ŽENU! Ojdanić: Oboje sam ih izbacio iz kuće! NASTAO JE HAOS KAD GA JE JELENA....

Snajka Ere Ojdanića Jelena Petrović u subotu na nedjelju je prijavila  policiji u Meljaku njegovog sina Dragutina za nasilje. Kako Kurir za sada  ekskluzivno saznaje, do ovog je  incidenta došlo u njihovom porodičnom domu jer je Jelena zatekla nevjenčanog supruga sa drugom

ženom u dnevnom boravku. 

Taj trenutak je, prema riječima našeg izvora, ona htjela da snimi kamerom, nakon čega je nastao opšti haos.

"Jelena je došla u Erinu kuću, ali nije očekivala da će te noći Dragutina zateći sa drugom ženom. Htjela je da ih snimi, ali je Dragutin to spriječio i odgurnuo je, nakon čega je ona pala na pod. Odmah je pozvala policiju i otišla u Urgentni centar, gdje su joj konstatovane lakše tjelesne povrede" govori naš izvor.

Kako za sada saznajemo, Dragutin je išao u policiju da da izjavu, tamo je negirao optužbe nevjenčane supruge i priložio snimke sa kamera koje su navodno snimile kako Jelena napada njega u dvorištu. Ovim povodom pozvali smo Jelenu, ali se ona nije javljala, dok Dragutin nije bio raspoložen za razgovor. 

"Ne želim ništa da komentarišem. Nemam ja ništa sa tim. Pozovite mog oca, pa neka on objašnjava"  kazao je bio Erin sin.

Pozvali smo pjevača, koji je detaljno ispričao šta se dogodilo.

"Bio je pičvajz. Snajku izuzetno cijenim, volim i poštujem...

Ona mi je rodila mog mezimca, ali njih dvoje ne mogu zajedno. Već godinama sa njima nije kako treba. Žao mi je što je sve to tako ispalo. Pretpostavljam da joj je neko javio da je moj sin sa tom djevojkom, pa je ona došla i nastao je lom. Jelena živi u Resniku kod oca i majke, a dolazi redovno, jer su za nju vrata moje kuće uvijek otvorena... Međutim, tu noć je ona nasrnula na tu ženu, šta joj je rekla, ne znam. Sa mojom snajkom nema zezanja. Koliko sam vidio na snimku, Jelena je prva napala tu djevojku, a moj sin je bio tampon-zona. Snajka je sve prijavila policiji, oni su došli i sačinili zapisnik. Ja nisam htio ni po babu ni po stričevima, uzeo sam ključ i Dragutina i snajku izbacio napolje"  - objasnio je Ojdanić.

Era smatra da je on ispravno postupio. 

"Dok je moja pokojna Ljupka bila živa, ona je peglala sve svađe između snajke i sina. Poslije njene smrti ja sam smirivao situaciju, ali ne vrijedi. Nisu jedno za drugo i bolje da se raziđu. Ne mogu ništa ružno da kažem za moju Jelenu jer prema meni je fer... Jeste da smo nekad povisili ton jedno na drugo, ali na kraju se sve to sredi. Posljednje dvije godine oni žive razdvojeno, a nju niko ne kontroliše, a isti slučaj je i sa mojim sinom. Više nema ulaska u moju kuću, pa nek rade šta hoće. Ključ je kod mene " govori na kraju Era.

kurir.rs

TEST RANDOM: 127