Pred kamerama je NASMEJANA, a sada komšije otkrivaju kako se Marija Šerifović ponaša prema njima !!

Pred kamerama je NASMEJANA, a sada komšije otkrivaju kako se Marija Šerifović ponaša prema njima !!

O popularnoj pop pevačici Mariji Šerfović malo znamo kada je privatan život u pitanju...Stoga su komšije na Novom Beogradu govorile o pevačici, gde Marija živi sama, dok joj mama Verica često dolazi u posetu. Komšinica O.O. govori da je Marija zatvorena u susretu sa komšijama,

dok je Verica divna žena.

"Od kako su zatvorile poslastičarnicu, retko je srećem. Za Vericu pitajte koga god hoćete i svi će vam reći isto, divna žena, obična, sa svima stane da porazgovara. Sa druge strane, Marija nije neko koga možeš da zaustaviš i da kažeš neku reč... Možda je samo zatvorena prema nama starijima, možda prema mlađima nije. Marija lepo peva, ima glas boli glava, a sad što je drugačija to je šteta. Moramo da se naviknemo. Iskreno da vam kažem, kada sam bila mlada, ta različitost se krila" kazala je O., a njeno mišljenje deli i komšinica Nada:

"Nije to što smo mi starije pa nam smeta različitost, nego je šteta da nije nasledila Veričinu ženstvenost."

Preko puta Marijinog stana nalazi se perionica veša.

"Nju ne viđamo, sem kada prolazi kolima pored nas. Psa retko kada šeta ona, uglavnom to radi neka žena, valjda pomoćnica... Ona je kod nas i donosila njen veš. Zatvorena je za komšiluk, ali ja je volim kako god" kazala je radnica perionice.

U marketu koji se nalazi u neposrednoj blizini Marijinog stana vlasnik i prodavačice su oduševljeni što im je popularna pevačica komšinica, jer ponekad zapeva u radnji.

"Marija nam često dolazi, imamo predivno mišljenje o njoj. Sasvim normalna i obična devojka. Sjajna i komunikativna, dođe kod nas u radnju i otpeva nam pesmu... Mama isto dolazi u prodavnicu, veoma učtiva i prijatna gospođa",govori  prodavačica.

U obližnjem frizerskom salonu Marija se sređuje sa mamom Vericom.

"Viđam je tu kada je u Beogradu. Dolazi sa mamom Vericom kod nas u salon na sređivanje. Super su obe" kazao je frizer Miki.

Komšinica Ana kaže da Mariju retko ko poznaje, ali da je Verica dobra sa celim komšilukom.

"Srećem je samo u prodavnici... Nisam sa Marijom nikada pričala, dok je njena mama Verica ekstra. Ona zna ceo komšiluk, vrlo prijatna žena" kazala je Ana, a na njenu priču se nadovezuje komšinica Mira, koja ima samo reči hvale za pevačicu:

"Srećem je ponekad u marketima, dobra je, super i fina. Nismo razgovarale, ali lepo se javi kad god se vidimo."

TEST RANDOM: 488