Pokazala kakav je čovek: Kija otkrila da li će biti uz Anu u najtežim trenutcima!

Pokazala kakav je čovek: Kija otkrila da li će biti uz Anu u najtežim trenutcima!

"Danas sam saznala te tužne vesti za Anu. Glava me boli zbog toga, srce mi lupa..."  kazala je Kija na aerodromu "Nikola Tesla"

Nakon napornog leta, Kristina Kija Kockar  je konačno našla vremena za mali predah, pa se sa svojom kumom Vanjom

Ibrahimović uputila na egzotične Sejšele, na kojima će uživati narednih desetak dana. 

Kao što je poznato, pobednica Zadruge 1 je vredno nastupala tokom letnjih meseci, a potom je na otvaranju Zadruge 2 promovisala i svoju novu pesmu, pa je došlo vreme i za kratak odmor... Kiju smo sačekali na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kako bismo joj poželeli srećan let i nezaboravan provod.

Ipak, nije bila raspoložena kao što smo navikli, budući da ju je danas potresla tragedija koja se dogodila Ani Korać. Na pitanje šta čekuje od ovog putovanja, Kija je odgovorila da prvenstveno želi da se dobro odmori, a bila je vidno potresena zbog toga što je Ani preminuo otac.

" Iskreno, malo sam... Danas sam saznala te tužne vesti za Anu. Glava me boli zbog toga. Žao mi je što sutra neću biti s njom"  kazala je Kija, koja je dodala da je Ana loše zbog svega.

"Ono što je ona imala sa njenim ocem, takav odnos... Bio je lep i dobar čovek" kazala je Kija, koja je Aninog oca upoznala po izlasku iz Zadruge, a koja je pre nekoliko meseci takođe ostala bez oca.

Kako smo saznali, Kija i Vanja će prvo sleteti u Istanbul gde će sačekati sledeći let, a sigurni smo da će društvene mreže narednih dana biti preplavljene njihovim provokativnim fotografijama..

TEST RANDOM: 992