NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Mlada umrla na svadbi! Ivana poručila pesmu od Lukasa "Počnite bez mene" i pala mrtva!

 NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Mlada umrla na svadbi! Ivana poručila pesmu od Lukasa "Počnite bez mene" i pala mrtva!

Nesrećna devojka je na svom veselju zaigrala uz omiljenu pesmu.

Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi 28.09.2008. godine u Bratuncu nekoliko časova nakon venčanja! Nesrećna devojka je zaigrala uz omiljenu pesmu „Počnite bez mene" Ace Lukasa, i srušila

se nasred restorana naočigled više stotina zvanica! Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara!!!

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj te 2008. godine je preraslo u ogromnu tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla „da" svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.Drago Blagojević kroz suze kaže da još ne može da se pomiri s činjenicom da njegova Ivana nije živa!

" Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće " govori Blagojević.

On dodaje da je veselje počelo u nedelju ujutro i da je Ivana sve vreme bila vesela.

" Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Venčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše „Kartonaže" u Bratuncu, gde se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica... Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli. Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu „Počnite bez mene" Ace Lukasa.

Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa " kazao je tada Blagojević.

Drago naglašava da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem...

TEST RANDOM: 230