NEPRAVDA PREMA LUNI!? Kijine drugarice Teodora i Milica URADILE posle nastupa OVO Đoganijevoj, a ona...

NEPRAVDA PREMA LUNI!? Kijine drugarice Teodora i Milica URADILE posle nastupa OVO Đoganijevoj, a ona...

Na čijoj ste vi strani???

Na sceni "Zadrugovizije" je imala priliku da se predstavi i Luna Đogani. Ona je puno pažnje posvetila pripremama za svoj nastup, s obzirom na to da je nedavno izjavila da nakon "Zadruge 2" želi da se oproba u pevačkoj karijeri... Kao

svoju plesnu podršku izabrala je Adama Đoganija, Lazara Jeremića i novog zadrugara Momčila Milojevića.

Oni se predstavljaju sa pesmom "I da mogu" Emine Jahović, a Luna ima priliku da pokaže sve svoje vokalne sposobnosti izvodeđi ovu numeru. Nakon nastupa usledili su i komentari stručnog i novinarskog žirija.

"Meni je pala vilica, za razliku od prošle godine. Tad kao da si htela da nestaneš. Ti si sada drska pozitivno, sigurna u ono što hoćeš i neko potpuno drugi u odnosu na ono što sam ja gledala prošle godine. Najveće iznenađenje si meni ti večeras. Ozbiljno razmisli da se baviš pevanjem, izgledaš kao Bog" kazala je Zorica vidno oduševljena.

" Za razliku od prošle godine, nebo i zemlja. Dominirala si scenom, nisam znala da imaš sluha. Nastavi da se trudiš i radiš na tome, biće neka pesma posle "Zadruge", vidim ja " kazala je Katarina Grujić.

" Od mene se očekuje da kažem ne znam šta. Biću realna, a to je da si se potrudila i da si bolje otpevala od nekog ko se predstavlja kao pevač"  kazala je Teodora.

"Ove momke sam već pikirala za neki naredni spot, Luna, dominirala si" kazala je Milica, koja je svim takmičarima davala duže komentare, osim Đoganijevoj.

TEST RANDOM: 180