KLUPKO ZLA OKO KRISTINE (33) IZ PROKUPLJA SE POLAKO ODMOTAVA: Devojčicu (14) podvodila starcu, a način na koji ju je vrbovala je STRAVIČAN!

KLUPKO ZLA OKO KRISTINE (33) IZ PROKUPLJA SE POLAKO ODMOTAVA: Devojčicu (14) podvodila starcu, a način na koji ju je vrbovala je STRAVIČAN!

Niška policija je uhapsila Kristinu M. (33) iz Prokuplja zbog sumnje da je maloletnu devojčicu staru 14 godina dovela muškarcu iz Ražnja da je seksualno iskoristi... A sve je počelo tako što se devojčica dopisivala sa Kristininim maloletnim bratom!

Ona se sumnjiči

da je počinila krivično delo trgovine ljudima i uz krivičnu prijavu privedena je Višem javnom tužilaštvu u Nišu koje je naložilo da bude zadržana do 48 časova. Prema za sada još nezvaničnim saznanjima, Kristina se i sama bavi prostitucijom, a u kontakt sa maloletnicom je stupila preko svog usvojenog brata koji je takođe maloletan..

 

"Sve je počelo tako što je Kristina saznala da se njen maloletni brat dopisuje sa devojčicom starom 14 godina koju je upoznao preko jedne društvene mreže... Ona mu je u razgovorima nagovestila da je spremna na sve kako bi došla do novca jer veoma teško živi. Sumnja se da je Kristina pratila komunikaciju maloletnika i tako došla na ideju da maloletnicu uvuče u nečasnu rabotu kojom se i sama bavi" govori ovaj  izvor.

Stupila je u kontakt sa devojčicom, a onda ju je uvela u "biznis" - nalazila joj je mušterije koje bi plaćale za seksualne usluge. Prema nezvaničnim informacijama, nekada su išle kod mušterija i u paru.

"Kristina se sa jednim muškarcem, kome je kako se sumnja pružala seksualne usluge, dogovorila da dođe u okolinu Ražnja i da sa sobom povede i četrnaestogodišnjakinju. Budući da je utvrđeno da je taj muškarac imao seksualni odnos sa devojčicom, Kristina je uhapšena i osumnjičena za trgovinu ljudima", govori ovaj izvor...

Uhapšena je pokušala da pred istražnim organima opravda sebe kazavši da navodno nije znala da je devojčica maloletna jer je malo krupnija pa ne liči na dete i izgleda mnogo  starije. No, po oceni tužilaštva, postoje osnove da bude osumnjičena za krivično delo trgovine ljudima pa je pritvorena.

Kurir

TEST RANDOM: 34