Jako si se izblamirao, to nije tvoj nivo! Kija savetovala muža kako treba sa ljubavnicom!

Jako si se izblamirao, to nije tvoj nivo! Kija savetovala muža kako treba sa ljubavnicom!

"Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari" kazala je Kija

Sloba Radanović i Luna Đogani u ranim jutarnjim satima su imali  žestoku svađu, a došlo je i do fizičkog kontakta između njih dvoje. Đoganijeva

je u pripitom stanju iznela i gomilu uvreda na račun Slobine supruge Kristine Kockar...

Nakon incidenta je Kija rešila da porazgovara sa Slobom i da prokomentariše celu situaciji, a usput mu je dala i par saveta, ali i kritika...

" Ne znam zašto sam ja tema vaše tuče. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala dro*etinom i ku*vetinom. Molim te, reci joj da nosi gaće ispod šortsa, jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreći mi da sam ku*vetina"  kazala je Kija.

-"Da li sam ja kriv zbog toga? "  pitao ju je Sloba.

"Ti si to dozvolio! Umesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraća, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne reči o meni. Jako si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuče svaki dan, to je jako lepa slika" kazala  je Kristina.

"Ti to reci njoj, šta to meni govoriš?!" kazao  je Sloba.

"Neka se strpi ku*vetina ona, a ne ja! Ona je dro*a, to je činjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu koga je ona prethodno istukla!""

Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Neću da komentarišem, ni da me pita bilo ko. Želim samo da izađemo i da mi kažeš da li je sve ovo vredno toga, da posle pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja ću da... Ali, videćeš da nije bilo vredno. Prišla sam da te pitam da li si okej, ti meni takvim tonom odgovaraš"  kritikovala ga je Kija.

" Da li si se ti nekada zapitala da li je meni nešto smetalo? "  pitao je Sloba.

"Tebe su ubili kompleksi, pa mi sve ovo radiš iza leđa! Na dan Mirkove svadbe ti si bio fasciniran što ti je ona prišla! Gde sam bila ja?"  pitala ga je  Kija.

" Ja sam bio srećan sa tobom, niste mi dozvolili da završim. Ti si bila jedina, uopšte nisam gledao na taj način" kazao Slobodan...

telegraf.rs

TEST RANDOM: 938