ISKAZ MALE JANE BIO KLJUČAN ZA PRONALAŽENJE UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Evo zbog čega djevojčica nije ispričala SVE ŠTO ZNA!!!

ISKAZ MALE JANE BIO KLJUČAN ZA PRONALAŽENJE UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Evo zbog čega djevojčica nije ispričala SVE ŠTO ZNA!!!

Ćerka ubijene pevačice do sada je nekoliko puta saslušavana tokom dugotrajne istrage, a oni delovi izjave koji dosad nisu procurili u javnost mogli bi da budu ključni u dokazivanju krivice Zorana MarjanovićaIskazi maloletne ćerke ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je nekoliko puta

saslušavana u policiji nakon zločina, nisu u potpunosti obelodanjeni javnosti, a kako Kurir saznaje, upravo će oni biti poslednji adut tužilaštva u dokazivanju krivice Zorana Marjanovića...

Iako je malena Jana Marjanović u trenutku ubistva majke imala samo pet godina, policija i tužilaštvo od početka istrage nisu olako ispuštali iz vida njeno svedočenje, posebno zbog toga što je u trenutku zločina bila na nasipu sa ocem, koji je nedavno i optužen... Javnosti su poznate devojčicine izjave iz policije „da je mama nestala u travi“, „da se nešto strašno dogodilo“, kao i „da se tata zadihao“. Međutim, kako za Kurir otkriva izvor iz istrage, to nije ni približno sve što je Jana ispričala policiji...

Čekaju odluku suda

"Dete je u više navrata iznelo još nekoliko detalja koje policija i tužilaštvo namerno nisu pustili da iscure u javnost. Postoje indicije da je dete videlo zločin, a da je potom instruisano šta će o svemu ispričati...

To što se tužilaštvo protivilo predlogu Marjanovićeve odbrane da se Jana sasluša kao svedok ne znači da će se odbaciti njena uloga u rasvetljavanju zločina. Naprotiv"  – kaže za Kurir izvor iz istrage.

Kako navodi, Janin iskaz, čiji detalji dosad nisu iscureli u javnost, najverovatnije će biti izveden kao dokaz kada suđenje počne kako bi na ovaj način dete ipak bilo pošteđeno klasičnog saslušanja pred sudom.

"Tužilaštvo sada čeka da sud da svoj stav o optužnici. S obzirom na to da se očekuje da odbrana uloži prigovor na optužnicu, sud mžeu da uradi dve stvari...

Da vrati optužnicu na dopunu jer smatra da ponuđeni dokazi tužilaštva nisu dovoljni da se Marjanović optuži, u kom slučaju bi tužilaštvo kao novi dokaz dostavilo upravo Janin tajni iskaz. Međutim, ako sud potvrdi optužnicu i zakaže suđenje, onda će tužilaštvo verovatno sačekati pripremno ročištu i na njemu saopštiti da ima novi dokaz" govori sagovornik Kurira.

Odbrana ruši dokaze

On na to još dodaje da je tužilaštvo svesno da dokaze koje sada imaju protiv Marjanovića, poput analize baznih stanica, DNK, tragova blata i krvi, odbrana može da ospori na sudu i to je glavni razlog zašto se sve vreme iskaz ćerke ubijene pevačice držao u strogoj tajnosti.


KRSMANOVIĆI HOĆE DA BRINU O DEVOJČICI

Tetka, stric i sestra od strica ubijene pevačice  su podneli zahtev Centru za socijalni rad da im se dodeli starateljstvo nad malom Janom Marjanović, saznaje Kurir.

" Ljubica Manojlović iz Kruševca, najmlađa Jelenina tetka, sestra od strica Teodora Krsmanović, i još jedan stric traže starateljstvo nad devojčicom... Zahteve su podneli u dogovoru jer im je bitno da devojčica, sa kojom nemaju kontakt od prošlog septembra i Zoranovog hapšenja, bude s nekim iz njihove porodice" rekao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Kurir

TEST RANDOM: 217